Κυριακή 30 Σεπτεμβρίου 2012

Απίστευτα πορτρέτα από κολοκύθα!

Perierga.gr - Πορτρέτα κολοκύθας

Για να αναπτυχθεί μια κολοκύθα, χρειάζονται αρκετοί μήνες. Για τον Αμερικανό καλλιτέχνη Ray Villafane, αρκούν δύο ώρες για να την μετατρέψει σε ένα φανταστικό πορτρέτο!

Μοναδικά του εργαλεία μερικά κουτάλια και ένα νυστέρι.

Το «αλογάκι της Παναγίας» που μιμείται τις… ορχιδέες!


perierga.gr - Το "αλογάκι της Παναγίας" που μιμείται τις... ορχιδέες!Είναι ένα από τα ολέον περίεργα έντομα που απαντούν στη φύση, η επιστημονική ονομασία του οποίου είναι Hymenopus coronatus. Ζει στα δάση της Ινδονησίας, της Μαλαισίας και της Σουμάτρας και λατρεύει τις ορχιδέες, ιδιαίτερα αυτές που ανήκουν στο είδος φαλαινόψις, τις οποίες, μάλιστα, μιμείται με μεγάλη ευκολία!
Το «αλογάκι της Παναγίας» Μάντις Ορχιδέα είναι ένα εντυπωσιακό έντομο που αντιγράφει με μεγάλη ακρίβεια διάφορα μέρη της ορχιδέας (κυρίως τα άνθη), τόσο καλά μάλιστα που κάποιος είναι πολύ δύσκολο να ξεχωρίσει τα λουλούδια από τα… έντομα.

Φυτά για… πονηρά μυαλά!




Τελικά αποδεικνύεται πως η κοινή αντίληψη που θέλει να μην υπάρχουν στον κόσμο «βρώμικα» πράγματα, αλλά μονάχα «βρώμικα» μυαλά που ερμηνεύουν «βρώμικα» παντού και πάντα ό,τι βλέπουν, ίσως να αποτελεί μία από τις πιο μεγάλες πλάνες της ανθρωπότητας!Βλέποντας τις εικόνες που ακολουθούν καταλαβαίνει κανείς μια και καλή τι είχε ο Θεός στο κεφάλι του όταν έφτιαχνε τον κόσμο: μια οργιώδη πλάση μορφών στραμμένη, αφιερωμένη, προσηλωμένη στον έρωτα, το σεξ, τη συνουσία, εν ολίγοις στην ανάμειξη και τη δημιουργία.

10 παράξενα φαινόμενα του μυαλού



deja-vu
Όλοι έχουμε μια εμπειρία από διάφορα συναίσθηματα και σκέψεις που βιώνουμε περιστασιακά. Μερικά πράγματα που λέμε ή κάνουμε, την ίδια στιγμή έχουμε την αίσθηση ότι τα έχουμε ξαναπεί ή ότι τα έχουμε ξανακάνει. Νιώθουμε ότι έχουμε ξαναζήσει τη στιγμή ή ότι γνωρίζουμε τι θα πει ο άλλος πριν το πει, και άλλα παρόμοια.
Ας δούμε τα 10 πιο παράξενα φαινόμενα που συμβαίνουν κάποιες στιγμές στο μυαλό μας!

Μια γκαλερί επίπλων θυμίζει… φυτώριο!

perierga.gr - Μια γκαλερί επίπλων που θυμίζει... φυτώριο!Η Ισπανίδα Sonia Diniz Bernardini, ιδιοκτήτρια της γκαλερί επίπλων «Casa Firma» στη Βαρκελώνη ανέθεσε τη διακόσμηση του καταστήματός της στο διάσημο αρχιτεκτονικό γραφείο Campana Brothers. Αυτό που δεν περίμενε να αντικρίσει στο τέλος ήταν μια πρόσοψη γεμάτη κακτοειδή φυτά, τοποθετημένα το ένα δίπλα στο άλλο, σαν έναν τεράστιο καταπράσινο πίνακα ζωγραφικής! 
Η ολοκαίνουργια πρόσοψη περιλαμβάνει 9.000 φυτά Espada-de-São-Jorge (σ.σ. ιθαγενές φυτό της Βραζιλίας), τα οποία έχουν τοποθετηθεί επιλελώς μέσα σε 3.500 μικρές μεταλλικές γλάστρες. Η πρωτότυπη ιδέα του αρχιτεκτονικού γραφείου όχι μόνο δημιουργεί μια εντυπωσιακή εικόνα που προσελκύει τους περαστικούς στη βιτρίνα του καταστήματος αλλά βελτιώνει κατά πολύ και την ποιότητα του αέρα στην περιοχή.

Τα περίεργα ονόματα των προϊόντων του ΙΚΕΑ!

perierga.gr - Τα περίεργα ονόματα των προϊόντων του ΙΚΕΑ!

Δεν ξέρω εάν έχετε ποτέ προβληματιστεί σχετικά με το τι σημαίνουν τα περίεργα ονόματα που έχουν τα περισσότερα προϊόντα του ΙΚΕΑ ή αν απλώς αρκείστε στο γεγονός ότι είναι κάποιες άγνωστες σε εμάς σουηδικές λέξεις. Όπως κι αν έχουν τα πράγματα δεν μπορούμε παρά να πούμε ότι οι γλωσσοδέτες που χρησιμοποιούν οι Σουηδοί δηλώνουν εν πολλοίς το μεγάλο τοπικισμό τους, που φαίνεται ξεκάθαρα στις λέξεις που επιλέγουν για τα προϊόντα τους. Fyrkantig, riktig ogla, gronkulla, sparsam και τόσα άλλα παραδείγματα δυσνόητων λέξεων που εμφανίζονται σε καρέκλες, καναπέδες, κουρτίνες, σεντόνια κ.λπ. επιλέχτηκαν από τον ιδρυτή του ΙΚΕΑ κ. Ingvar Kamprad σε μια προσπάθεια να διευκολυνθεί ο ίδιος ως προς το πρόβλημα  δυσλεξίας που αντιμετωπίζει!

Φυτό-αράχνη «καταπίνει» έντομο!

perierga.gr - Φυτό-αράχνη "καταπίνει" έντομο!

Η Δροσέρα ανήκει στην κατηγορία των σαρκοφάγων φυτών, και πιο συγκεκριμένα στην οικογένεια Droseraceae lure, η οποία περιλαμβάνει πάνω από 194 είδη. Είναι γνωστή ανά τον κόσμο για την εντυπωσιακή εμφάνισή της που μαγνητίζει τα βλέμματα, αλλά και για τα… δολοφονικά της ένστικτα, αφού αποτελεί το Νο1 κίνδυνο για τα έντομα!Το φυτό-αράχνη (σ.σ. κατά το «γυναίκα αράχνη»!) καταβροχθίζει στην κυριολεξία όποιο έντομο βρεθεί στο πέρασμά του! Βασικό χαρακτηριστικό της Δροσέρας είναι τα πλατιά φύλλα, η επιφάνεια των οποίων καλύπτεται από »αδένες» εν είδει  πλοκαμιών, όπου «εγκλωβίζονται» τα έντομα.

Η λίμνη με τις μέδουσες


Perierga.gr - Η λίμνη με τις μέδουσες!

Μια ιδιόμορφη λίμνη υπάρχει στα νησιά Παλάου, καθώς ζουν σε αυτή εκατομμύρια μέδουσες που μετακινούνται καθημερινά κατά μήκος της λίμνης χαρίζοντας ένα πραγματικό υπερθέαμα.

Η συγκεκριμένη λίμνη είναι παράκτια και επικοινωνεί με τη θάλασσα με υπόγεια τούνελς, ωστόσο είναι απομωνομένη, καθώς οι μέδουσες της λίμνης είναι διαφορετικές από τις μέδουσες της παράπλευρης θάλασσας, που απέχει λίγα μόνο μέτρα!
Καθημερινά εκατομμύρια μέδουσες κινούνται κατά μήκος της λίμνης, σε μια κίνηση που είναι ορατή τόσο από τις ακτές όσο και από τον αέρα.
Η παρουσία των μεδουσών στη λίμνη μπορεί να εξηγηθεί από δύο παράγοντες. Αφενός η λίμνη που έχει βάθος 30 μέτρα απέχει μόνο 20 μέτρα από τη θάλασσα, αφετέρου η λίμνη έχει ηλικία 12.000 ετών και στο διάστημα αυτό σαφώς πργματοποιήθηκάν πολλές υπερχειλίσεις της στάθμης της θάλασσας.

Απίστευτο...Ο άνθρωπος με το μισό κεφάλι-Δείτε πως το έπαθε [video]




Η φωτογραφία του κάνει το γύρο του κόσμου εδώ και πολύ καιρό αλλά ο Carlos Rodriguez, για πρώτη φορά εξηγεί στην κάμερα τι έπαθε και έχασε ένα μεγάλο μέρος του κρανίου του. 
Ο άνθρωπος που ειναι γνωστός και σαν “half head man” (ο άνθρωπος με το μ ισό κεφάλι) εξηγεί οτι ένα τροχαίο ήταν η αιτία και καλεί τον κόσμο να μείνει μακριά απο τα ναρκωτικά..

Δείτε το βίντεο...

Από πού προέρχεται η λέξη «σπα»;

perierga.gr - Τι σημαίνει η λέξη "σπα";

Λόγω του γνωστού γλωσσικού μιμητισμού η λέξη «σπα» ακούγεται ολοένα και πιο συχνά στο σύγχρονο ελληνικό λεξιλόγιο. Προσδιορίζει όλους εκείνους τους φυσικούς ή τεχνητούς τόπους για την περιποίηση και την αναζωογόνηση του σώματος. 

Πρόκειται για κέντρα αισθητικής ή φυσικά θέρετρα όπου συνήθως γίνεται χρήση ιαματικών λουτρών με μεταλλικά ύδατα. Αντίστοιχα με το βαλανείο και τις θέρμαις των αρχαίων Ελλήνων η λέξη «σπα» στην εποχή μας προσδιορίζει την καλοπέραση, την ξενοιασιά και τον απόλυτο φιληδονισμό.

Η λέξη προέρχεται από τη βελγική πόλη Σπα στην περιφέρεια της Λιέγης (Spa, province de Liège), μια μικρή κωμόπολη μόλις 10.000 κατοίκων που, αν και ήταν γνωστή για τα ιαματικά λουτρά της από τη ρωμαϊκή εποχή, απέκτησε πανευρωπαϊκή φήμη το 18ο αιώνα όταν καθιερώθηκε ως θέρετρο της καλής κοινωνίας και μόνιμη λουτρόπολη της αριστοκρατικής Ευρώπης. Γι’ αυτό και εδώ λειτούργησε το πρώτο σύγχρονο καζίνο της Ευρώπης.

Δείτε πως ήταν επώνυμοι παρουσιαστές πριν 20 χρόνια


Γιώργος Παπαδάκης, Τατιάνα Στεφανίδου, Γιώργος Αυτιάς, Βίκυ Χατζηβασιλείου αλλά και πολλοί άλλοι ξεκίνησαν την καριέρα τους πολλά χρόνια πριν....

Κουβαλούν στις πλάτες τους απίστευτη εμπειρία!

Δείτε το παρακάτω video, το οποίο προβλήθηκε στην εκπομπή της Σταματίνας Τσιμτσιλή, που σίγουρα θα σας τραβήξει το ενδιαφέρον.

Ηπιε μονορούφι ένα μπουκάλι βότκα!




Ένα περίεργο και πρωτότυπο εγχείρημα ανέβασε ένας τύπος στο διαδίκτυο..
Ήπιε σε 15 δευτερόλεπτα ένα ολόκληρο μπουκάλι βότκα!
Παράξενο για εμάς, για αυτόν όμως δεν ήταν τίποτα καθώς έχει κάνει και χειρότερα..

Χάρρυ Κλυνν - Μαλακά, πιό μαλακά 2011 remix! (Video)




Επειδή κάποιοι συνεχίζουν να βλέπουν τον Έλληνα… «μαλακά, πιο μαλακά», ο μοναδικός Χάρρυ Κλυνν σε  έκανε το remake της μεγάλης του επιτυχίας, προσαρμοσμένη κατάλληλα στα δεδομένα του 2011. Αν και εδώ που τα λέμε, δεν έχουν αλλάξει και πολλά από την original version του 1984...

Γιατί κάθεται...κάθε κατεργάρης στον πάγκο του...;



Γιατί πρέπει να κάθεται "κάθε κατεργάρης στον πάγκο του"; Από που προέρχεται η φράση.."Μάλλιασε η γλώσσα μου"; Γιατί στους πολυλογάδες λέμε: "τουμπεκί ψιλοκομμένο"; Ποια ήταν η Μιχαλού που όλοι της χρωστάνε; Πως "μπήκαν οι ψύλλοι στα αυτιά μας"; Τι δουλειά έχουν οι κουτσοί και οι στραβοί τον άγιο Παντελεήμονα; Τι μας νοιάζει αν η αχλάδα έχει την ουρά μπροστά ή πίσω; Ποιος ήταν ο Κουτρούλης που έκανε τέτοιο πάταγο με το γάμο του; Ποιος Γιάννης πίνει και κερνάει;

Οι χειρότερες εφευρέσεις του 20ού αιώνα


Οι χειρότερες εφευρέσεις του 20ού αιώνα

Η τεχνολογία υποτίθεται πως κάνει τη ζωή μας καλύτερη και ευκολότερη. Υποτίθεται..

Υπάρχουν ωστόσο φορές που πραγματικά δεν μπορείς να καταλάβεις γιατί σπαταλήθηκε κόπος και χρόνος για να εφευρεθεί κάτι εντελώς άχρηστο. Ναι, το marketing είναι ίσως μια απάντηση.

Απ' όλα λοιπόν τα άχρηστα πράγματα που είδαν το φως της ημέρας στον 20ό αιώνα, τα 10 παρακάτω διεκδικούν μια τιμητική θέση ως οι πιο άχρηστες εφευρέσεις του αιώνα. Και να γιατί..

5 διαφορετικές χρήσεις του ασετόν που ίσως δεν γνωρίζατε





Όλες γνωρίζετε πως το ασετόν χρησιμοποιείται για να ξεβάψετε τα νύχια σας ή γενικότερα για να απομακρύνετε το βερνίκι από διάφορες επιφάνειες. Δεν είναι όμως μόνο αυτές οι χρήσεις του..

Τα πιο ασυνήθιστα μαξιλάρια για το κρεβάτι σας


Γιατί να έχετε στο υπνοδωμάτιο σας τα συνηθισμένα βαρετά μαξιλάρια όταν υπάρχουν αυτά που θα σας δείξουμε στην συνέχεια;

10 πράγματα που μπορείς να μάθεις από τους χαρούμενους ανθρώπους





Παραδέξου το! Κάποιοι άνθρωποι σου σπάνε τα νεύρα.

Ενώ όλα γύρω σου είναι χάλια και εσύ είσαι μέσα στη μαυρίλα, αυτοί
παραμένουν χαρούμενοι σαν να ζουν σε άλλο κόσμο. Θες να τους μοιάσεις;
Δες 10 πράγματα που μπορείς να κάνεις.

Μολύβια από κορμούς δέντρων!


Perierga.gr - Μολύβια από κορμούς δέντρων!


Η Φινλανδή καλλιτέχνης Jonna Pohjalainen εμπνεύστηκε κατά την εργασία της σε ένα κέντρο περιβαλλοντικής αρχιτεκτονικής στη Λετονία. ρήκε μια πρωτότυπη ιδέα για να δώσει εάν τόνο χρώματος στο μουντό τοπίο, μετατρέποντας κορμούς δέντρων σε γιγάντια χρωματιστά μολύβια.

Το «τριχωτό» αβγό που τρώγεται σαν… φρούτο!


Perierga.gr - Rambutan

Το εξωτικό φρούτο rambutan ανήκει στην οικογένεια Nephelium lappaceum και ευδοκιμείκυρίως στη Μαλαισία, την Ταϊλάνδη, τις Φιλιππίνες, το Βιετνάμ και το Βόρνεο αλλά και σε άλλες χώρες της Νοτιοανατολικής Ασίας, με την Ταϊλάνδη να κατέχει τα «πρωτεία»στηνπαραγωγή του.
Το περίβλημά του θυμίζει κατά πολύ το δικό μας κάστανο, αφού είναι γεμάτο μαλακά αγκάθια, και μοιάζει με μια μικρή «χνουδωτή» μπάλα. Στην αρχή είναι πράσινο, ενώ όσο ωριμάζει αποκτά ένα εντυπωσιακό σκούρο κόκκινο χρώμα.

Γούστα που θα σε κάνουν να φρικάρεις!






Τα πιο ανατριχιαστικά τατουάζ...

Όταν παρκάρετε μην ξεχνάτε να βάζετε το χειρόφρενο




Αυτή η γυναίκα το ξέχασε...

Ο Τσακ Νόρις της παραλίας

Αναμνηστική φωτογραφία από κάποια καλοκαίρι στα νιάτα του..

Το πιο γρήγορο σκοινάκι στον κόσμο


Με 162 πηδηματάκια σε 30 δευτερόλεπτα, η Γιαπωνέζα Megumi Suzuki είναι η πιο γρήγορη στο σκοινάκι σε όλο τον κόσμο. Πρόκειται για ένα πιστοποιημένο Ρεκόρ Guinness. Θαυμάστε την..

Κρατάει σε καταψύκτη το νεκρό 18χρονο γιο του γιατί δεν μπορεί να τον αποχωριστεί


Ένας συντετριμμένος πατέρας, δεν μπορεί εδω και 6 χρόνια να αποχωριστεί το νεκρό γιο του.

Ο Τιαν Ξουεμίνγκ 54 ετών, κρατάει σε έναν οικιακό καταψύκτη το άψυχο κορμί του 18χρονου γιού του γιατί έτσι αισθάνεται όπως λέει ότι "δεν έφυγε ποτέ".

Πως να φτιάξουμε ένα iTunes store account δωρεάν #2#



Με τη δημιουργία δωρεάν λογαριασμού στο iTunes Store (δηλαδή χωρίς να δώσουμε τα στοιχεία της πιστωτικής μας κάρτας) μπορούμε να κατεβάζουμε απο το iTunes store ΜΟΝΟ οτι είναι δωρεάν. (Αυτονόητο νομίζω..) Αυτό σημαίνει, τις δωρεάν εφαρμογές, μουσική, podcasts κλπ. Ας δούμε πως να ανοίξουμε το Acount!

1. Ανοίγουμε το iTunes, και επιλέγουμε απο αριστερά το iTunes Store, το οποίο θα μας εμφανίσει την πρώτη σελίδα του iTunes Store. Ψάχνουμε την κατηγορία Top Free Apps, και επιλέγουμε μια οποιαδήποτε εφαρμογή. (Είναι σημαντικό να ακολουθήσουμε αυτή τη διαδικασία, θα δούμε παρακάτω το λόγο.)

Τι σημαίνει το μηλαράκι της Apple;



Οι ιστορίες που προσπάθησαν να εξηγήσουν πως οι δημιουργοί της Apple
εμπνεύστηκαν το «δαγκωμένο μήλο» για σήμα της εταιρίας τους είναι πολλές.
Η επικρατέστερη όμως έχει τις ρίζες της στον Β' Παγκόσμιο Πόλεμο.

Αλήθεια, πέθαναν;


Φαίνεται ότι όσο πιο διάσημος είναι κάποιος, τόσο πιο δύσπιστο γίνεται το κοινό σχετικά με τον θάνατό του... 
Αν κάποιος διάσημος πεθάνει από φυσικά αίτια, τότε αυξάνονται οι υποψίες ότι κάποιος κάτι κρύβει.
Και αυτό γιατί πολλοί θεωρούν ότι επειδή η ζωή του είναι λαμπερή και ξεχωριστή, έτσι πρέπει να είναι και ο θάνατός του.
Αλλά και ένας θάνατος υπό ειδικές συνθήκες - για παράδειγμα ένα αυτοκινητιστικό δυστύχημα στο Παρίσι ή από τα ίδια σου τα χέρια σε μυστική αποθήκη καυσίμων στο Βερολίνο, κάνει τον κόσμο να μην τον πιστεύει.
Το ακόμα πιο περίεργο, ωστόσο, συμβαίνει όταν οι θάνατοι διασημοτήτων είναι προβλέψιμοι.
Ο Τζιμ Μόρισον των Doors για παράδειγμα ήταν διάσημος για τον θρυλικό του εθισμό στα ναρκωτικά και τον έκλυτο βίο του αλλά οι πιστοί οπαδοί του δεν πιστεύουν ότι μπορεί να πέθανε από αυτό... Άπιστοι Θωμάδες όλοι μας!
Αν πιστεύετε όσα διαβάζετε στο διαδίκτυο τότε ο «Βασιλιάς της Ροκ» είναι ζωντανός και έχει περάσει τα τελευταία είκοσι χρόνια της ζωής του σε εκκλησάκι για γάμους στο Λας Βέγκας!
Μπορεί ακόμα και να επισημοποίησε τον γάμο του Μάικλ Τζάκσον με την κόρη του, Πρίσιλα...

Τί είχε μέσα η αποθήκη (;) Η κωλοφαρδία σε όλο το μεγαλείο της… !!!



Ένας συνταξιούχος της Ν. Υόρκης θέλησε να χρησιμοποιήσει τα χρήματα του με σύνεση, έτσι αποφάσισε να αγοράσει μία αποθήκη και λίγα στρέμματα γης στην Πορτογαλία.
Η παλιά αποθήκη ήταν σε εκρεμμότητα για 15 χρόνια.
Ο ιδιοκτήτης και η σύζυγος είχαν πεθάνει και δεν υπήρχαν κληρονόμοι.

Σάββατο 29 Σεπτεμβρίου 2012

Τι συμβαίνει όταν μας "καίνε" οι πιπεριές;



Γιατί καιγόμαστε με τα καυτερά; Τι συμβαίνει στο στόμα μας και τι θα μπορούσαμε να κάνουμε για να διώξουμε το κάψιμο από μία καυτερή πιπεριά; Αν το σκεφτείτε, είναι περίεργο φαινόμενο. Στην ουσία, το κάψιμο από καυτερές πιπεριές, σκόρδα, κλπ, βασίζεται σε μία ουσία που "ξεγελάει" τον οργανισμό μας. 

Ο υπολογιστής πριν από τον ύπνο φέρνει αϋπνία


Η προσήλωση στην οθόνη και η φωτεινότητα που εκπέμπει μπορούν να διαταράξουν τον καρδιακό ρυθμό.

Yπάρχουν πολλοί και καλοί λόγοι για να ασχοληθεί κάποιος με τον ηλεκτρονικό του υπολογιστή το βράδυ- να ελέγξει και να απαντήσει στα e-mail του να συνομιλήσει με φίλους μέσω των ιστοσελίδων κοινωνικής δικτύωσης ή να κάνει τις διαδικτυακές του αγορές ήρεμα και ήσυχα.

17 αιωνόβια δέντρα στην οροφή μικρού ναού

Στέκονται εκεί σταθερά τα τελευταία διακόσια πενήντα χρόνια. Προκαλούν το θαυμασμό του επισκέπτη αλλά και τις συζητήσεις επιστημόνων που δεν μπορούν εύκολα να εξηγήσουν πως μπορούν δεκαεπτά ολόκληρα αιωνόβια δέντρα να στηρίζονται στη στέγη ενός μικρού ναού του 10ου αιώνα.

Δείτε πως είναι σήμερα ο Μαγκάιβερ!!


Κάποιους τηλεοπτικούς αστέρες καλό είναι να τους θυμόμαστε

στα νιάτα τους! 

Φωτογράφιζε καθημερινά τον εαυτό της για 4,5 χρόνια!!


Αποτελεί ένα από τα πιο γνωστά πρόσωπα του Youtube. Ο λόγος για την...
κοπέλα η οποία τραβούσε μια φωτογραφία του εαυτού της, κάθε μέρα επί 4,5 χρόνια, στην ίδια πόζα. Συνέθεσε λοιπόν τις φωτογραφίες αυτές σε ένα εκπληκτικό βίντεο, στο οποίο διακρίνονται όλες οι αλλαγές πάνω της. 

Το παπάκι [@] και η ιστορία του


Με τη λέξη “παπάκι” αναφερόμαστε στο σύμβολο @ που συνοδεύει κάθε διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Ποιά η ιστορία του @ και πώς το αποκαλούν σε άλλες χώρες;

Το 1972, ο Raymond Samuel Tomlinson, προγραμματιστής στο επάγγελμα, έστειλε το πρώτο ηλεκτρονικό μήνυμα, γνωστό σήμερα ως email χρησιμοποιώντας το σύμβολο @, για να δείξει τη θέση του παραλήπτη. Μέχρι τότε τα ηλεκτρονικά μηνύματα μπορούσαν να σταλούν σε χρήστες που χρησιμοποιούσαν τον ίδιο υπολογιστή.

Εικόνες από πυρηνικές εκρήξεις!


Αψέντι: Η απαγορευμένη πράσινη νεράιδα...



Ένα ποτό θρύλος , ίσως το μοναδικό ποτό το οποίο απέκτησε τόσους φανατικούς θαυμαστές και ορκισμένους εχθρούς.
Κατηγορήθηκε για πρόκληση εθισμού, παραισθήσεων και σχιζοφρένειας, αγαπήθηκε για το σμαραγδένιο χρώμα του, τη ζάλη και την έμπνευση που χάριζε, γέννησε μύθους, έγινε θρύλος, απαγορεύτηκε και...
επέστρεψε δυναμικά.

Αηδιαστικό αφιέρωμα στην Κου...δα!



Αν έφαγες ή αν αηδιάζεις μην το διαβάσεις και μην το διαδώσεις.
Θα γελάσεις μόνο εαν δεν αηδιάζεις.
Πάτα παρακάτω να το διαβάσεις με δική σου ευθύνη..

Προσπαθήστε να αγγίξετε με το ποντίκι τη μύτη του τύπου στη φωτογραφία

Το κόλπο με το ουίσκι και το νερό..





Το κόλπο με το ουίσκι και το νερόπρόκληση:
Ένα σφηνάκι είναι γεμάτο με νερό και το άλλο με ουίσκι.
Η πρόκληση είναι να μεταφέρετε το ουίσκι στο ποτήρι που έχει το νερό και το νερό στο ποτήρι που έχει το ουίσκι χωρίς τη χρήση οποιουδήποτε άλλου δοχείου.
Η λύση:

Οι προφητείες των Μάγια για το τέλος του κόσμου **21 12 12**

Δείτε στο τέλος του άρθρου το βίντεο

«…και οι Βασιλείς γνώριζαν πότε θα γινόταν πόλεμος και όλα ήταν ξεκάθαρα μπροστά στα μάτια τους. Διέκριναν αν υπήρχε θάνατος, πείνα ή διαμάχη…
…μπορούσαν σε μια στιγμή να δουν μακριά και κατάφερναν να γνωρίζουν όλα όσα υπήρχαν στον κόσμο. Όταν κοιτούσαν, έβλεπαν αμέσως τα πάντα γύρω τους και έτσι τη μια στιγμή παρατηρούσαν την αψίδα του Ουρανού και την άλλη το στρογγυλό πρόσωπο της Γης. Όλα όσα ήταν κρυμμένα τα έβλεπαν,  χωρίς να χρειαστεί να κινηθούν. Έβλεπαν όλο τον κόσμο με μιας…
…μεγάλη ήταν η σοφία τους».
Απόσπασπα από το Πόπολ-Βου


9 διαφημίσεις για προφυλακτικά που σίγουρα δεν έχετε δει στον δρόμο!


Η αληθινή ιστορία του σπιτιού στο Amityville...





Οι περισσότεροι έχετε ακούσει ή δει την ταινία τρόμου Amityville Horror. Αυτό όμως που ίσως δεν γνωρίζετε είναι πως βασίζεται σε πραγματικά γεγονότα ή έτσι τουλάχιστον πίστευαν έως και το θάνατό τους, ο George και η Kathy Lutz, που είπαν την ιστορία τους στο συγγραφέα του βιβλίου.

Φτιάξτε Online Radio με το Shoutcast - Windows



http://www.nelio-multimedia.com/englishsite/images/wallpaper_not_radio_1280.jpg
Λοιπόν για να στήσουμε Online ραδιόφωνο στον υπολογιστή μας θα χρειαστούμε τα εξής :
SHOUTcast DNAS
SHOUTcast DSP Plugin
Winamp
Επίσης αν δεν έχετε static ip θα χρειαστείτε account στο dyndns.com
Οπότε ας αρχίσουμε,

Ο αριθμός εφτά (7) στο πέρασμα των αιώνων!!




Εφτά...

- Κατά τους Πυθαγόρειους ο αριθμός επτά είναι «αμήτωρ» μια και δεν είναι γινόμενο παραγόντων. Είναι επίσης το σύμβολο της τελειότητας γιατί είναι το άθροισμα του τρία (3)και του τέσσερα (4)που εκφράζουν τα δύο τέλεια σχήματα, το ισόπλευρο τρίγωνο και το τετράγωνο.

Ορθοστατική υπόταση... όταν σηκώνεσαι απότομα!


  Σου έχει τύχει ποτέ να σηκωθείς απότομα και να νιώσεις
τον κόσμο να χάνεται κάτω από τα πόδια σου; Υπάρχουν άνθρωποι
που αυτή η ζάλη εμφανίζεται πολύ πιο εύκολα και ιδιαίτερα μετά
από πολύωρη ορθοστασία. Είναι αυτό που λέμε ορθοστατική υπόταση.

 “Η ορθοστατική υπόταση είναι η πάθηση κατά την οποία η αρτηριακή
 πίεση του αίματος μειώνεται σημαντικά στην όρθια στάση” αναφέρει
 η παθολόγος Αναστασία Μοσχοβάκη.

Τι είναι τα QR codes..?



Τα QR Codes είναι κάτι αντίστοιχο των barcodes αλλά είναι αναγνωρίσιμα από κάθε κινητό τηλέφωνο με ενσωματωμένη κάμερα και κατάλληλο λογισμικό.
Στα QR Codes βρίσκεται κωδικοποιημένο κείμενο, που μπορείτε να μεταφέρετε εύκολα στο κινητό σας τηλέφωνο, απλά στρέφοντας την κάμερα του προς το QR Code.

Το Μυστήριο του Θανάτου του Bruce Lee







Ποιός απο μας

δεν γνωρίζει αυτόν τον θρύλο; πόσες φορές δεν έχουμε απολαύσει τις ταινίες του. ωστόσο ο θάνατος του εξακολουθεί και παραμένει ενα μυστήριο... Ο θάνατος του προήλθε απο ανεύρυσμα στόν εγκέφαλο του, ωστόσο η όλη ιστορία καλύπτεται απο πέπλο μυστηρίου.
Κάτα την διάρκεια της ταινίας Enter the Dragon,ο μπρούς λή αισθάνθηκε αδιαθεσία και λιποθύμησε, όταν συνήλθε δεν θυμόταν τίποτα και προσποιήθηκε οτι έψαχνε τα γυαλιά του.

Χακερ και Κρακερ





Έμαθα τι είναι ο "κράκερ"!







Άντε, το μάθαμε κι αυτό. Άλλο «χάκερ», λέει, και άλλο «κράκερ». Το «χάκερ» το ψιλογνώριζα. Ήξερα, δηλαδή, ότι χάκερ (δικτυοπειρατής, κατά τον Μπαμπινιώτη) είναι το μη εξουσιοδοτημένο άτομο, συνήθως ερασιτέχνης και μάλιστα ταλαντούχος, που «παίζει στα δάχτυλα» τους ηλεκτρονικούς υπολογιστές και προσπαθεί (και συχνά το πετυχαίνει) να αποκτήσει παράνομα πρόσβαση στο περιεχόμενο των αρχείων υπολογιστή, σπάζοντας τους κωδικούς ασφαλείας. Προέρχεται από την αγγλική λέξη hack που σημαίνει τεμαχίζω. Τον «κράκερ», ομολογώ, δεν τον ήξερα. Το μόνο «κράκερ» που ήξερα είναι το αλμυρό μπισκότο που το τρώμε σαν σνακ (το οποίο, ας σημειωθεί, τιμώ δεόντως).


10 τραγούδια βασισμένα σε αληθινά γεγονότα




O Crazy Greek blogger ψάχνει στη σύγχρονη μουσική παραγωγή κι επιλέγει δέκα συνθέσεις που επηρεάστηκαν από συγκεκριμένες ιστορικές στιγμές.

Τρομακτική αλλαγή νεαρής ναρκομανούς σε 6 χρόνια (Photos)



Η πρώτη φωτογραφία που βλέπετε παραπάνω είναι ενός κοριτσιού από την Ρωσία το 2004, όταν είχε ήδη ξεκινήσει χρήση του ναρκωτικού “μεθαμφεταμίνη” ή εν συντομία “Meth”. Στις φωτογραφίες που ακολουθούν θα δείτε την τρομακτική αλλαγή που της επέφερε αυτή της η εξάρτηση, μέσα σε μόλις 6 χρόνια.

Ο Τσακ Νόρις και ο Μπερλουσκόνι

Τσακ Νόρις


Την επόμενη φορά θα είναι πιο προσεκτικός.

68 τεχνικές Domino - (MUST SEE!!!)

Ένα εκπληκτικό βίντεο, με μερικές από τις καλύτερες τεχνικές στην ρίψη Ντόμινο. Εάν είστε φαν του είδους, δείτε το οπωσδήποτε.

Οι ήχοι του Dial-Up


Οι ήχοι του Dial-Up


Θυμάστε τους ήχους του μόντεμ κάθε φορά που κάνατε σύνδεση στον διαδίκτυο;
                       Πατήστε εδώ..
                            

Post-it

Απίθανο βίντεο με Post-it..Αυτό είναι τέχνη.!!
Θα χρειαστείτε αρκετά ''χαρτάκια'' και υπομονή....





Δείτε παρακάτω το βίντεο ...ζωγραφική!!

Διάλογος ζευγαριού Πρίν και μετά τον γάμο!!



Δείτε διαφορά σε διάλογο πρίν και μετά τον γάμο!
γαμο, αγαπη γαμο, gamo, agapi gamo

Αυτός: Ναι. Επιτέλους. Δεν μπορούσα να περιμένω άλλο.

ΠΟΛΛΑ ΤΑ ΑΓΡΟΓΛΥΦΙΚΑ ΚΑΙ ΣΤΟ 2Ο ΜΙΣΟ ΤΟΥ ΙΟΥΝΙΟΥ 2011


Αγρογλυφικά συνέχισαν να αποτυπώνονται ασταμάτητα στην Ευρώπη, το δεύτερο μισό του Ιουνίου του 2011, με παρουσία σε δύο νέες χώρες, αλλά και με μεγάλη εμμονή στο Wiltshire του Ηνωμένου Βασιλείου.
Συγκεκριμένα, αγρογλυφικά εμφανίστηκαν στις 18 Ιουνίου στη Kordyshenka της Ουκρανίας και στο Massignano στην Ascoli Piceno της Ιταλίας,
backlink

ΔΕΙΤΕ

wibiya widget

Συνολικες προβολες σελιδας

Logo Design by FlamingText.com
Logo Design by FlamingText.com

page rank

Η λίστα ιστολογίων μου