Τετάρτη 23 Οκτωβρίου 2013

Bar

> Κάποιος μπαίνει σε ένα μπαρ εμφανώς μεθυσμένος και με βραχνή χοντρή φωνή λέει σε μια όμορφη κοπέλα που καθόταν δίπλα του :
> - Είσαι μια θεά! Θέλω να σε πάρω στο σπιτι μου και να σε σκίσω...
> - Μα σας παρακαλώ κύριε. Πως μιλάτε έτσι;
> - Σόρρυ. Είμαι λίγο βραχνιασμένος...!!!
>

Κυριακή 13 Οκτωβρίου 2013

Η ΞΑΝΘΙΑ ΠΙΛΟΤΟΣ


Aυτή είναι η ιστορία μιας φοβισμένης και ζαλισμένης ξανθιάς που πετάει με ένα διθέσιο αεροπλάνο, αυτή και ο πιλότος. Ο πιλότος παθαίνει καρδιακή προσβολή και πεθαίνει. Αυτή αλλόφρων εκπέμπει σήμα κινδύνου.
"Μέι-ντέι! Μέι-ντέι! Βοηθήστε με! Βοηθήστε με! Ο πιλότος είναι νεκρός, έπαθε καρδιακή προσβολή και εγώ δεν ξέρω από αεροπλάνα. Βοηθήστε με! Βοηθήστε με σας παρακαλώ!"
Ακούει μια φωνή στον ασύρματο, που λέει:
"Από τον έλεγχο εναέριας κυκλοφορίας, σε ακούω καθαρά και δυνατά. Θα σε καθοδηγήσω για να το προσγειώσεις. Έχω μεγάλη πείρα με τέτοιου είδους προβλήματα. Λοιπόν, τώρα πάρε βαθιά ανάσα και δώσε μου ύψος και θέση, όλα θα πάνε καλά!"
Και η ξανθιά: "Είμαι 1 και 63 και κάθομαι στο μπροστινό κάθισμα"
"Ο.Κ." ακούγεται από τον ασύρματο ...
"Επανέλαβε μετά από μένα:
Πάτερ ημών ... Ο εν τοις ουρανοίς ....."
 

Κυριακή 6 Οκτωβρίου 2013

Νέα απάτη στο facebook "Μάθε ποιοι παρακολουθούν εσένα"


Νέα απάτη στο facebook "Μάθε ποιοι παρακολουθούν εσένα"
"Φοβερό! Το προφίλ μου είχε 83 επισκέψεις ΣΗΜΕΡΑ ΜΟΝΟ. Φαίνεται με "κατασκοπεύουν" αρκετοί! Μάθε ποιοι παρακολουθούν εσένα από εδώ: ..." λέει το μήνυμα απάτη

Δείτε τι ακριβώς είναι αυτή η ιστορία:

Το απάνθρωπο Ρωσικό πείραμα αϋπνίας [τι πραγματικά συνέβη]




Μια συγκλονιστική ιστορία για το κρυφό πείραμα της Ρωσίας.

Είναι πραγματικά απίστευτο το τι μπορεί να συμβεί στον ανθρώπινο εγκέφαλο..

Ρώσοι ερευνητές στα τέλη της δεκαετίας του ’40 κράτησαν 5 άτομα άγρυπνα επί 15 μέρες χρησιμοποιώντας ένα αέριο που βρισκόταν ακόμα σε πειραματικό στάδιο.

Κρατούνταν σε απομονωμένο περιβάλλον ώστε να ελέγχεται η συγκέντρωση του αερίου καθώς σε μεγάλες συγκεντρώσεις θα ήταν θανατηφόρο. Υπήρχαν επίσης μικρόφωνα, και μερικά μικρά παράθυρα από πολύ χοντρό γυαλί το οποίο σου επέτρεπε να βλέπεις μέσα στο δωμάτιο, αλλά να φαίνεται σαν καθρέφτης από μέσα (σαν τα δωμάτια ανάκρισης αλλά πολύ μικρότερα σε μέγεθος και στρογγυλά) για επιπλέον παρακολούθηση. Μέσα στο δωμάτιο υπήρχαν βιβλία, τρεχούμενο νερό, τουαλέτα, κρεβάτια και αρκετό φαγητό για να αντέξουν για μήνες.
backlink

ΔΕΙΤΕ

wibiya widget

Συνολικες προβολες σελιδας

Logo Design by FlamingText.com
Logo Design by FlamingText.com

page rank

Η λίστα ιστολογίων μου