Τρίτη 14 Ιουνίου 2011

Airties απο την Sun Electronics







Η Sun Electronics ανακοινώνει τη σύναψη στρατηγικήςσυνεργασίας με την Airties, η οποία έχει εδραιωθεί ως μία από τις πλέον καταξιωμένες και καινοτόμες εταιρείες στην αγορά δικτυακών προϊόντων στην περιοχή της EMEA.


              Η εξέλιξη των ευρυζωνικών υπηρεσιών σε συνδυασμό με τις ανάγκες των χρηστών για εύκολη ασύρματη διασύνδεση των ηλεκτρονικών συσκευών μεταξύ τους αλλά και με το internet, αποτέλεσαν τη βάση πάνω στην οποία δημιουργήθηκαν και εξελίχθηκαν τα προϊόντα Airties. Η Airties είναι υπεύθυνη για τον σχεδιασμό και την ανάπτυξη των προϊόντων, όπως επίσης και τουfirmware/middleware που είναι ενσωματωμένο σε αυτά. Η προηγμένη τεχνολογία εφαρμόζεται σε μία ολοκληρωμένη σειρά που περιλαμβάνει λύσειςDSL Modem/RouterRouterAccess PointIPTV και Mulitmedia, προϊόντα VoIPκαι μια πλήρη γκάμα από περιφερειακά δικτυακά προϊόντα.
H Sun Electronics επενδύει στο τεχνολογικό brand της Airties προσφέροντας προϊόντα ασύρματης δικτύωσης ειδικά προσαρμοσμένα στις ανάγκες των Ελλήνων καταναλωτών με ελληνικό interface, άμεση 24ωρη τεχνική υποστήριξη 7 ημέρες την εβδομάδα στα ελληνικά και εγγύηση 3 ετών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

backlink

ΔΕΙΤΕ

wibiya widget

Συνολικες προβολες σελιδας

Logo Design by FlamingText.com
Logo Design by FlamingText.com

page rank

Η λίστα ιστολογίων μου