Σάββατο 25 Ιουνίου 2011

Δύο χρόνια χωρίς τον Michael Jackson


Φόρο τιμής αποτίνουν για δεύτερη χρονιά εκατομμύρια θαυμαστές του Michael Jackson σε ολόκληρο τον κόσμο, καθώς σήμερα, Σάββατο 25 Ιουνίου 2011, συμπληρώνονται δύο χρόνια από τον θάνατο του διάσημου τραγουδιστή. Με εκδηλώσεις, συναυλίες και κάθε δυνατό τρόπο, οι φίλοι του Jackson τιμούν την ημέρα του θανάτου του.

Η ανθρωπότητα «πάγωσε» πριν από δύο χρόνια στην ξαφνική είδηση της απώλειας του ποπ ειδώλου, το οποίο λατρεύτηκε όσο ελάχιστοι καλλιτέχνες, προκάλεσε, δημιούργησε ολόκληρη σχολή, ενώ μελετήθηκε ακόμη και σε πανεπιστημιακές μουσικές σχολές. Ο θάνατός του προήλθε έπειτα από υπερβολική δόση χαπιών που του είχε χορηγήσει ο γιατρός του, προκειμένου να μην υποφέρει από τις πλαστικές επεμβάσεις στις οποίες είχε υποβληθεί, αλλά και εξαιτίας μιας σπάνιας ασθένειας στο δέρμα του, το οποίο από μαύρο είχε μετατραπεί σε λευκό.
Εκατοντάδες δημοσιεύματα, ακόμη περισσότερα τηλεοπτικά ρεπορτάζ και αναρίθμητες αναλύσεις για τα αίτια θανάτου του είδαν το φως της δημοσιότητας. Στο εδώλιο του κατηγορουμένου βρέθηκαν ακόμη και οι γονείς του. Στην κηδεία του, η οποία μετατράπηκε στο απόλυτο τηλεοπτικό σόου, παρευρέθησαν πολλοί καλλιτέχνες, ανάμεσά τους η Mariah Carey, η οποία εμφανίστηκε με αβυσσαλέο ντεκολτέ, γεγονός που προκάλεσε την οργή του κόσμου.   
Πηγή :star.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

backlink

ΔΕΙΤΕ

wibiya widget

Συνολικες προβολες σελιδας

Logo Design by FlamingText.com
Logo Design by FlamingText.com

page rank

Η λίστα ιστολογίων μου