Παρασκευή 8 Ιουλίου 2011

Δωρεάν iPhone app για το πακετάρισμα πριν τις διακοπές





O διεθνής όμιλος ξενοδοχείων boutique Grace Hotels βρίσκεται πίσω από τη δημιουργία μιας εξαιρετικά χρήσιμης εφαρμογής που σχεδιάστηκε για να απομακρύνει το άγχος του προγραμματισμού και της προετοιμασίας για τις διακοπές. Η app Saving Grace για iPhone διατίθεται δωρεάν και έχει έτοιμες λίστες για το πακετάρισμα και μάλιστα για διαφορετικούς τύπους ταξιδιών.


Η ανάγκη για μια εφαρμογή ήταν φανερή:«Σε έρευνα των Grace Hotels,», δηλώνει ο κ. PhilippeRequinCEO των Grace Hotels,«ανακαλύψαμε ότι ολοένα και πιο συχνά, το βάρος της ευθύνης για προετοιμασία των διακοπών καταλήγει συνήθως σε ένα μέλος της οικογένειας – παραδοσιακά στις συζύγους και στις μητέρες. Νιώθουμε όμως, ότι το να έχεις την ευθύνη για ολόκληρη την οικογένεια είναι μεγάλο βάρος για να το επωμίζεται ένα άτομο. Για το λόγο αυτό, δημιουργήσαμε την εφαρμογή Saving Grace για iPhone, η οποία  αναλαμβάνει όλη τη σκέψη και τις υπενθυμίσεις για εσάς».

Το Saving Grace από τα Grace Hotels είναι μία check list για το πακετάρισμα και ταυτοχρόνως ένα εξαιρετικό εργαλείο υπενθυμίσεων. Η εφαρμογή διαθέτει προ-εγκατεστημένες λίστες για διάφορους τύπους ταξιδιών -χειμερινά, καλοκαιρινά, ταξίδια δραστηριοτήτων ή σύντομες αποδράσεις. Ειδικότερα, οι δραστηριότητες συμπεριλαμβάνουν ειδικές λίστες για surfing, ποδηλασία, golf, καταδύσεις, ψάρεμα, camping και άλλες δραστηριότητες.
Παράλληλα, οι χρήστες μπορούν να προσωποποιήσουν τις λίστες τους, αφαιρώντας τις προ-εγκατεστημένες επιλογές και προσθέτοντας νέες, σύμφωνα με τις δικές τους προτιμήσεις. Μόλις μία λίστα δημιουργηθεί και σωθεί στη μνήμη, τότε μπορεί να μετονομασθεί και να χρησιμοποιηθεί ξανά και ξανά σε διαφορετικές περιστάσεις. Επιπλέον, το Saving Grace κάνει το πακετάρισμα πιο εύκολο, καθώς όχι μόνο υποδεικνύει πόσα πράγματα έχουν πακεταριστεί, αλλά και πόσα ακόμη παραμένουν για να πακεταριστούν.
Η εφαρμογή διαθέτει επίσης έτοιμη λίστα με σημαντικά πράγματα, τα οποία πρέπει να γίνουνι πριν το ταξίδι, όπως η πρόβλεψη για ταξιδιωτική ασφάλεια μέχρι το συνάλλαγμα, το πότισμα των φυτών και το άδειασμα του ψυγείου.
«Οι διακοπές αποτελούν ένα σημαντικό κομμάτι της ζωής μας, ένα διάλλειμα από τη ρουτίνα και την ένταση της καθημερινότητας, ενώ η προσμονή για να είναι όλα τέλεια μπορεί να προκαλέσει επιπλέον άγχος. Αυτό το άγχος προσπαθούν να προλάβουν και να αντιμετωπίσουν τα Grace Hotels με την εφαρμογή για iPhoneSaving Graceώστε όποιοι επιλέξουν τα Grace Hotels ως προορισμό για τις διακοπές τους, να βιώσουν ανέμελοι και ανενόχλητοι τη συναρπαστική εμπειρία φιλοξενίας των Grace!», καταλήγει η ανακοίνωση του ξενοδοχειακού ομίλου.
In.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

backlink

ΔΕΙΤΕ

wibiya widget

Συνολικες προβολες σελιδας

Logo Design by FlamingText.com
Logo Design by FlamingText.com

page rank

Η λίστα ιστολογίων μου