Πέμπτη 22 Σεπτεμβρίου 2011

Κι όμως: το μεσαίο δάχτυλο ΔΕΝ κρίνει... το ανδρικό μόριο




Ακόμα ένας... αστικός μύθος καταρρίφθηκε μετά από έρευνες επιστημόνων: αν νομίζατε ότι το μεσαίο δάχτυλο δείχνει πόσο προικισμένος είναι ένας άνδρας, κάνετε λάθος! Άλλο είναι το δάχτυλο που το καθορίζει...Σύμφωνα με...Νοτιοκορεάτες επιστήμονες, οι άνδρες των οποίων ο δείκτης είναι κοντύτερος από τον παράμεσο έχουν μεγαλύτερο μόριο! Κι αν μπερδευτήκατε με τα ονόματα των δαχτύλων, κοιτάξτε το δεύτερο και το τέταρτο...

Πριν αρχίσετε να κοιτάτε τα δάχτυλά σας ή τα δάχτυλα γνωστών και φίλων, να σας ενημερώσουμε πως οι επιστήμονες (που κάθισαν και μέτρησαν δάχτυλα και μόρια 144 ανδρών από 20 ετών και πάνω) είχαν στη διάθεσή τους ψηφιακό χάρακα με ακρίβεια 0,01 χιλιοστών.

Για να βρείτε στο περίπου το μέγεθος, μετρείστε από την βάση της δεξιάς παλάμης μέχρι το τέλος του δείκτη και του παράμεσου. Είναι το δεύτερο δάχτυλο πιο κοντό από το τέταρτο; Πω πω πω... ναααα ένας ανδρισμός (με το συμπάθιο)!

Κι αν αναρωτιέστε από πού καθορίζεται το μήκος του παράμεσου (και κατ’ επέκταση του ανδρικού μορίου), Αμερικανοί βιολόγοι έχουν και γι’ αυτό την απάντηση: από την ποσότητα τεστοστερόνης στην οποία εκτίθεται κάθε παιδί όταν είναι στην κοιλιά της μάνας του! Όσο περισσότερη είναι η τεστοστερόνη, τόσο πιο μακρύς είναι ο παράμεσος.

Η τελευταία μελέτη, των Μάρτιν Κοχ και Γουάιν Ζενγκ, εξηγεί γιατί ο παράμεσος των ανδρών είναι μεγαλύτερος από τον δείκτη, ενώ στις γυναίκες συμβαίνει ακριβώς το αντίθετο.

Τώρα, πάρτε τον χάρακα και... καλό μέτρημα! Α! Και μην κατηγορήσετε την μαμά σας αν τυχόν το αποτέλεσμα δεν σας ικανοποιεί πλήρως ε;;;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

backlink

ΔΕΙΤΕ

wibiya widget

Συνολικες προβολες σελιδας

Logo Design by FlamingText.com
Logo Design by FlamingText.com

page rank

Η λίστα ιστολογίων μου