Τρίτη 20 Σεπτεμβρίου 2011

Πές μου πως το κάνει να σου πώ ποιός είναι..


erotas
Μήπως ο σύντροφός σου μοιάζει με Νεάντερταλ στο κρεβάτι και κάθε φορά που το κάνετε από το πολύ πάθος χάνεις και μια τούφα μαλλιών σου; Ή μήπως ανήκει στην κατηγορία του άντρα-αγκαλίτσα που από τον πολύ ρομαντισμό σε παίρνει ο ύπνος κατά τη διάρκεια του σεξ; Σε όποια κατηγορία και να ανήκει, ο τρόπος που κάνει σεξ μπορεί να μας πει πολλά για τον ίδιο, το χαρακτήρα του και τη σχέση μαζί σου. 

Πώς το κάνει: άγρια, αισθησιακά, παθιάρικα και με ένταση
Τα χέρια του διατρέχουν όλο σου το κορμί. Σου μιλάει βρώμικα και μόνο, ενώ δεν ξεκολλάει το πρόστυχο βλέμμα του από πάνω σου.
Ποιός στη χάρη σου: ένας τέτοιος άντρας, βλέπει την κάθε φορά που κάνετε σεξ σαν ιεροτελεστία. Μια τέτοια αντιμετώπιση θα σε γεμίσει ηδονή και οργασμούς.
Προσοχή: αν βλέπει το σεξ σαν ένα από τα πράγματα τα οποία κάνει καλύτερα από άλλα (τη δουλειά του για παράδειγμα), μπορεί να προκύψουν ζητήματα στη σχέση σας. Αν για παράδειγμα, η λίμπιντο σου μειωθεί κάποια στιγμή, εκείνος θα δεχτεί σοβαρό πλήγμα στον εγωισμό του. Είναι σαν να αποτυγχάνει στον ένα πεδίο που μέχρι τώρα ήταν πρώτος.
Τι να κάνεις: εξήγησέ του ότι αυτή η καμπή στη διέγερσή σου, δεν είναι δικό του λάθος, αλλά μπορεί να σου ξυπνήσει και πάλι το πάθος, άσχετα με το πόση προσπάθεια θα χρειαστεί να καταβάλει. Θα πάρουν φωτιά τα σεντόνια....
Πώς το κάνει: αργά, γλυκά και ναζιάρικα
Αυτή του η προτίμηση στο χουχουλιάρικο σεξ με απαλά φιλιά και χάδια, αγκαλιές και πολλά σορόπια, δεν σημαίνει ότι ο καλός σου είναι ξενέρωτος. Περισσότερο δείχνει το μεγαλύτερο ενδιαφέρον του και το πόσο τον απασχολεί η ικανοποίησή σου.
Ποιός στη χάρη σου: σπάνια βλέπεις έναν άντρα να φτάνει σε τέτοιο επίπεδο συναισθηματικής οικειότητας. Είναι φανερό το πόσο πολύ ενδιαφέρεται για εσένα.
Προσοχή: μπορεί να γίνει λίγο επιφυλακτικός στον έρωτα και δεν δείχνει να στηρίζεται στα ένστικτά του.
Τι να κάνεις: προσπάθησε να τον κάνεις να θελήσει το πιο αυθόρμητο και άγριο σεξ ξεκινώντας από μια φρέσκια ερωτική στάση που δεν έχετε ξαναδοκιμάσει. Μπορείτε ακόμα να βγείτε από την κρεβατοκάμαρα και να δοκιμάσετε το σεξ παντού...
Πώς το κάνει: αυθόρμητα, παιχνιδιάρικα και παρορμητικά
Έχεις ένα παρτενέρ που λατρεύει να σε συνοδεύει στο ντους, του αρέσουν όλα τα δεσίματα και τα ερωτικά βοηθήματα και φυσικά θέλει να κάνει πραγματικότητα κάθε σεξουαλική σου φαντασίωση (ακόμα κι αν δεν έχεις κάποια).
Ποιός στη χάρη σου: η σχέση σας έχει σταθερές και γερές βάσεις και εκείνος είναι πολύ άνετος στο να εξερευνά απάτητα μέρη μαζί σου.
Προσοχή: μερικά από τα απάτητα εδάφη μπορεί να σε φοβίσουν και να διστάσεις να τα επισκεφτείς στο πλευρό του. Αν σε πιέσει να κάνεις κάτι που δεν θες στο κρεβάτι μαζί του, αυτό δείχνει ότι δεν σε σέβεται και τόσο.
Τι να κάνεις: γίνε διπλωμάτισσα. Αν για παράδειγμα, θέλει να κάνετε σεξ στο σπίτι των γονιών σου, αντιπρότεινέ του να πάτε μέχρι το γκαράζ για μεγαλύτερη δράση (και μεγαλύτερη ελευθερία κινήσεων).
Πώς το κάνει: γρήγορα, ξέφρενα και με μανία (ή και με μανίες)
Ένας άντρας το κάνει λες και παίζει σε σίκουελ του ''Πολύ Σκληρός για να Πεθάνει'', μπορεί να χρησιμοποιεί το σεξ σαν αγχολυτικό. Αν εσύ προτιμάς τις πιο ρομαντικές καταστάσεις, φρόντισε να κάνετε κάτι πριν που θα εκτονώσει την ενέργεια του (αναρρίχηση, βόλτα με το ποδήλατο, ένα παιχνίδι τένις) και μετά σίγουρα θα ρίξει τους ρυθμούς του και στο κρεβάτι.
Ποιός στη χάρη σου: αυτός ο άντρας είναι της παλιάς γενιάς πιθανότατα. Το σεξ είναι για εκείνον μια επίδειξη αρρενωπότητας, που δεν θα χαλάσει την απόλαυσή σου καθόλου (αν καταφέρεις να τον ακολουθήσεις).
Τι να κάνεις: δείξε κι εσύ τον δυναμισμό σου στο κρεβάτι και τόλμα να κρεμαστείς στον πολυέλαιο (μεταφορικά πάντα) για λίγο πιο περιπετειώδες σεξ.
womenonly.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

backlink

ΔΕΙΤΕ

wibiya widget

Συνολικες προβολες σελιδας

Logo Design by FlamingText.com
Logo Design by FlamingText.com

page rank

Η λίστα ιστολογίων μου