Τρίτη 13 Σεπτεμβρίου 2011

Αποκτήστε λογαριασμό στο iTunes / AppStore χωρίς πιστωτική κάρτα


Ας υποθέσουμε ότι θέλετε να κατεβάζετε απο το AppStore μόνο τις δωρεάν εφαρμογές / παιγνίδια, και δεν έχετε πιστωτική κάρτα, ή ότι θέλετε να ενεργοποιήσετε το Genius στο iTunes σας και δεν έχετε ή δεν θέλετε να δώσετε την πιστωτική σας στην Apple.
Υπάρχει τρόπος να έχετε αυτά που θέλετε χωρίς να κάνετε πίσω, χωρίς δηλαδή να υπάρχει ανάγκη για πιστωτική κάρτα.
Στην συνέχεια του post μπορείτε να διαβάσετε πως μπορείτε να κάνετε αυτο ακριβώς .



itunes1




itunes



Φυσικά το πρώτο βήμα μας είναι να ανοίξουμε το iTunes και να κάνουμε click στο iTunes Store που βρίσκεται στην αριστερή μπάρα.
Όταν θα εμφανιστεί το iTunes Store πατάμε το κουμπί που λέει AppStore, και μας εμφανίζεται το επόμενο παράθυρο.
Όπου θα βρούμε μια δωρεάν εφαρμογή για το iPhone / iPod Touch και θα προσπαθήσουμε να την κατεβάσουμε, και με αυτό ερχόμαστε σε ένα ακόμη παράθυρο.
Σε αυτό επιλέγουμε να δημιουργήσουμε έναν καινούργιο λογαριασμό, και αφού έχουμε συμπληρώσει τα στοιχεία μας όπως email και password προχωράμε στο επόμενο βήμα, και εδώ είναι που πρέπει να επιλέξουμε σαν μέθοδο πληρωμής το None (καμία δηλαδή) και να συνεχίσουμε με τα υπόλοιπα στοιχεία.
itunes2
Στο τέλος της έγγραφης μας θα πρέπει να κάνουμε click σε ένα link που θα βρούμε στο email μας για να γίνει η ενεργοποίηση του λογαριασμού μας, μετά από αυτό μπορούμε πλέον να κατεβάζουμε ότι free θέλουμε από το AppStore και να ενεργοποιήσουμε το Genius.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

backlink

ΔΕΙΤΕ

wibiya widget

Συνολικες προβολες σελιδας

Logo Design by FlamingText.com
Logo Design by FlamingText.com

page rank

Η λίστα ιστολογίων μου