Παρασκευή 16 Σεπτεμβρίου 2011

Μαλακομαγνήτης - Wikipedia, the free encyclopedia



Ο Μαλακομαγνήτης είναι μικροτσίπ αρχαίας και συγχρόνως άριστης τεχνολογίας. Φυτεύεται επιδερμικά επάνω σου (ψάξε μασχάλες και μπούτια καμιά φορά βρίσκεται πίσω από τα αυτιά) και έχει την ιδιότητα να μαγνητίζει τους πιο Μαλάκες (Ακατάλληλους) ανθρώπους και να τους φέρνει κοντά σου. Η ακτίνα του δεν περιορίζεται σε χιλιόμετρα. Άπαξ και έχεις το μικροτσίπ μπορεί να "καλέσεις" κάποιον Μαλάκα (Ακατάλληλο) άνθρωπο από την άλλη άκρη του κόσμου ακόμη και μέσω τηλεφώνου ή internet. Ανάλογα την απελπισία. 


Το Μαλακομαγνήτη τον αποκτάς είτε γιατί στον φύτεψαν οι φίλοι σου κάποιο βράδυ σε ένα μπαρ, είτε γιατί τον επικαλέστηκες όπως γίνεται και με τον Έξω από 'δω, είτε γιατί πάσχεις από συγκεκριμένη μορφή ψυχικής ασθενειας που μεταφράζεται σε "Εμμονές".
Σε όλες τις περιπτώσεις τα συμπτώματα είναι ίδια. Ο φέρων το Μαλακομαγνήτη, αισθάνεται διαρκώς απογοητευμένος από τις ερωτικές σχέσεις του, παντελώς εξουθενωμένος από τις κακές επιλογές των συντρόφων του και τον διακατέχουν σοβαρές τάσεις απόγνωσης που εκφράζονται συχνά μέσα από εύλογα ερωτήματα όπως "Γιατί όλοι οι Μαλάκες (Ακατάλληλοι) σε ΄μένα?" 
Ιδιαιτέρως σπάνιες είναι οι περιπτώσεις όπου ο ασθενής με το Μαλακομαγνήτη, καταφέρνει να ξεριζώσει μόνος του το μικροτσίπ και να απελευθερωθεί διά παντός. Μέχρι σήμερα οι στατιστικές κάνουν λόγο για μόνιμη βλάβη των ασθενών. Ερευνητές ισχυρίζονται ότι ακόμη και να ελευθερωθεί κάποιος άνθρωπος από το μαγνήτη, θα εξακολουθεί να συμπεριφέρεται στη διάρκεια της ζωής του όπως όταν ήτο ασθενής.
Αναρρίθμητες είναι οι μαρτυρίες ασθενών και πρώην - κατά τους ιδιους-, που λένε ότι το μικροτσίπ ευθύνεται αποκλειστικά για τον αποτυχημένο γάμο τους, τη σχέση τους αλλά και για τις καταστροφικές τους επιλογές γενικότερα.
Ωστόσο είναι απαραίτητο να σημειωθεί ότι στους έχοντες Μαλακομαγνητίαση εφαρμόσθηκαν κατά καιρούς ποικίλα επιστημονικά πειράματα εκ των οποίων ένα φαινόμενο, μεταξύ άλλων, πρόεκυπτε πάντοτε το ίδιο.
Το ακόλουθο φαινόμενο επικρατεί στο 100% των ερευνών που διεξάγονται.
Αναλυτική Επεξήγηση Φαινομένου (Βασισμένη σε πραγματικά στοιχεία μέσα από Τεστ και συγκεκριμένα Ερωτηματολόγια Ειδικών)
Όλοι οι Ασθενείς -μηδενός εξαιρουμένου- έχουν χαμηλή αυτοεκτίμηση.Όλοι τους προβάλλουν το ακριβώς αντίθετο.Όλοι τους κατά βάθος πιστεύουν ότι δεν τους αξίζει η ευτυχία.Όλοι τους θεωρούν πως είναι γκαντέμηδες.Όλοι τους προκαλούν αυτό που δε θέλουν να πάθουν με το να το φοβούνται έντονα.Όλοι τους ψάχνουν για εκείνον που θα τους καταλάβει δίχως oι ίδιοι να έχουν καταλάβει τον εαυτό τους.Όλοι τους επιλέγουν πάντοτε το ίδιο μοτίβο ανθρώπου για σύντροφο. (όμοια ηλικία, επάγγελμα, χιούμορ, οικ.κατάσταση κ.α)Όλοι τους βολεύονται με το να επιβεβαιώνουν μέσα από την αποτυχία τους το ακατάλληλο του εαυτού τους και το μη εξελίσιμο. 
Ταυτοποίηση Φαινομένου: Ανασφάλεια-Ανωριμότητα-Ανικανότητα 
Καταπολέμηση Μαλακομαγνήτη:  Δεν υπάρχει ρε Μαλάκα, ακόμη δεν το 'πιασες?

Κέντρο, Κείμενο και Στατιστικές Κατερίνα Κονδύλη©

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

backlink

ΔΕΙΤΕ

wibiya widget

Συνολικες προβολες σελιδας

Logo Design by FlamingText.com
Logo Design by FlamingText.com

page rank

Η λίστα ιστολογίων μου