Στην κινέζικη κουζίνα,υπάρχει μία αφθονία στις εξωτικές συνταγές. Μία από αυτές είναι το τηγανητό παγωτό. Ας δούμε λοιπόν πώς μπορείτε να εκτελέσετε αυτή τη συνταγή.Η συνταγή είναι πολύ απλά. Τα υλικά που χρειάζεστε είναι :
* Παγωτό βανίλια (ή όποια γεύση προτιμάται)
* Σκόνη καρύδας
* 3 αυγά
*Τριμμένη φρυγανιά.
Κατ'αρχάς, πρέπει να ορίσετε στον καταψύκτη σας στη χαμηλότερη θερμοκρασία. Μετά θα βάλετε το παγωτό μέσα στον καταψύκτη και θα το αφήσετε μέχρι να γίνει σκληρό σαν πέτρα. Πριν βγάλετε το παγωτό,να προετοιμάσετε τα υλικά και να χτυπήσετε σε ένα μπολ τα αυγά.
Βγάλτε το παγωτό από τον καταψύκτη και κόψτε το σε μερίδες!
Κατόπιν ρίξτε σε κάθε μερίδα παγωτού την σκόνη καρύδας, μετά βουτήξτε το παγωτό στα χτυπημένα αυγά και στην συνέχεια ρίξτε από πάνω μπόλικη τριμμένη φρυγανιά.
Στη συνέχεια γρήγορα τοποθετείστε τις μερίδες παγωτού σε ένα ταψί και βάλτε το στην κατλαψυξη μέχρι το παγωτό να σκληρύνει πολύ.Περίπου μισή ώρα αργότερα, βγάλτε το ταψί από τον καταψύκτη.
Ζεσταίνουμε ηλιέλαιο σε μία κατσαρόλα και βάζουμε μία μία τις μερίδες.Θα πρέπει τηγανίζετε την κάθε μερίδα περίπου 20 δευτερόλεπτα σε κάθε πλευρά.
Το τηγανητό παγωτό θα είναι ζεστό από έξω και κρύο από μέσα!Ζεσταίνουμε ηλιέλαιο σε μία κατσαρόλα και βάζουμε μία μία τις μερίδες.Θα πρέπει τηγανίζετε την κάθε μερίδα περίπου 20 δευτερόλεπτα σε κάθε πλευρά.
link
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου