Σάββατο 19 Νοεμβρίου 2011

Γνωρίστε τα παιδιά του κόσμου και τον τρόπο ζωής τους!



Mollison γεννήθηκε στην Κένυα αλλά μεγάλωσε στην Αγγλία, και τώρα  είναι αυτός που εργάζεται στην Ιταλία.

image
Η Indira (7) από το Νεπάλ. Μοιράζεται το στρώμα της, η οποία είναι η μόνη κοπελα στο σπίτι, με τα αδέλφια της.Αν και είναι μόλις 3 ετών εργάζεται σε τοπικό λατομείου γρανίτη. Εργάζεται εκεί έξι ώρες την ημέρα όταν βρίσκεται με την τάξη της στο σχολείο,και ονειρεύεται όταν μεγαλώσει να γίνει χορεύτρια.
image
Ο Kaya (4ετών) από το Τόκιο, της Ιαπωνίας. Ζώντας με τους γονείς της σε ένα μικρό διαμέρισμα όπου έχει πολλά φορέματα, παλτό, κούκλες και περούκες. Ονειρεύεται όταν μεγαλώσει να γίνει ΄μία πολύ καλή σκιτσογράφος.
image
Ο Dong (9ετών) από την νοτιοδυτική Κίνα.Ζεί στο ίδιο δωμάτιο με την οικογένεια του. Αγαπά το τραγούδι και τη γραφή, και τα βράδια βλέπει για λίγο τηλεόραση και κάνει τις εργασίες του σχολείου. Το όνειρό του είναι να γίνει αστυνομικός.
image
Ο Joey (11ετών) είναι από το Kentucky,των ΗΠΑ. Όταν ήταν επτά ετών γύρισε από το κυνήγι έχωντας σκοτώσει τα πρώτα ελάφια του. Του αρέσει να είναι ένας κυνηγός με τον μπαμπά του, και διαθέτει δύο καραμπίνες και ένα τόξο. Κατοικίδιο του είναι ένα lizzard που επιθυμεί να κάθεται μαζί του και να παρακολουθούν τηλεόραση το βράδυ.
image
Η Jasmine (4ετών) από το Kentucky,των ΗΠΑ. Ζει με την οικογένειά της σε ένα μεγάλο σπίτι έξω στις γεωργικές εκτάσεις. Έχει πάρει μέρος σε πάνω από 100 θεάματα ομορφιάς και έχει κερδίσει πολλά βραβεία.Κάνει πρακτικά μαθήματα για τους διαγωνισμούς κάθε μέρα με έναν προσωπικό γυμναστή.
image
Ο Lamine (12ετών) από τη Σενεγάλη.Κοιμάται στο ίδιο δωμάτιο με πολλά άλλα αγόρια. Τα κρεβάτια είναι άβολα με τούβλα για πόδια.Δουλευουν καθημερινά από τις έξι το πρωί,επίσης διδάσκονται πώς να μαζεύουν την συγκομιδή, σκάβουν με το άροτρο, μέχρι το απόγευμα, και αφού τελειώσουν πρέπει να κάτσουν να μελετήσουν το Κοράνι.
image
Ταϊλανδοί (11) από τη Βραζιλία.Κοιμάται στην ίδια κρεβατοκάμαρά με την αδελφή της, και χρησιμοποιείται από ένα γκέτο συμμοριών για διακινηση ναρκωτικών.Μας λέει….. Όταν μεγαλώσω θα ήθελε να γίνω ένα μοντέλο σαν πολλά άλλα Brazillian κορίτσια.
image
Η Douha (10ετών) από την Δυτική Όχθη,της Παλαιστίνης. Ζει σε ένα στρατόπεδο προσφύγων με τα 11 αδέλφια της, και μοιράζεται το δωμάτιο με πέντε αδελφές της. Ο αδελφός της αυτοκτόνησε σε μια επίθεση αυτοκτονίας για τους Ισραηλινούς.
image
Ο Jamie (9ετών) από τη Νέα Υόρκη. Ζει σε ένα ρετιρέ στην 5η Λεωφόρο. Το όνειρό του είναι να γίνει δικηγόρος όπως ο πατέρας του έτσι πηγαίνει σε μια φημισμένη σχολή όπου σπουδάζει οικονομικά. Παίρνει επίσης μαθήματα για το τζούντο και το κολύμπι.
image
Ο Roathy (8ετών) από την Καμπότζη. Το Στρώμα και το σπίτι του τοποθετείται σε σκουπίδια, όπου το κρεβάτι του είναι παλιά ελαστικά. Το μόνο γεύμα που παίρνει σχεδόν κάθε μέρα είναι το πρωινό.Κάνει μπάνιο με άλλα παιδιά σε ένα τοπικό φιλανθρωπίκό κέντρο, εργάζεται ψάχνοντας για μεταλλικά δοχεία και πλαστικά μπουκάλια τα οποια μετέπειτα πωλάει σε μια εταιρεία ανακύκλωσης.
image
Ο Tzivka (9ετών) από το ισραηλινό οικισμό στη Δυτική Όχθη,της Παλαιστίνης.Κοιμάται στο ίδιο δωμάτιο με τα αδέλφια του. Δεν επιτρέπεται να παίξουν παιχνίδια ή να απολαύσουν την τηλεόραση και τις εφημερίδες, έτσι χρησιμοποιεί  πολύ από τον χρόνο του στη βιβλιοθήκη για ανάγνωση ή παίζοντας παιχνίδια θρησκευτικών στον υπολογιστή .
image
Η Nantio (15) από την Κένυα.Είναι ένα μέλος της φυλής Rendille. Ζει σε μια σκηνή που είναι κατασκευασμένη από κερί κρύβουν και πλαστικό. Θέλει να παντρευτεί με έναν Moran που είναι πολεμιστής. Η δουλειά της κάθε μέρα είναι να φροντίζει τις κατσίκες και κόβει ξύλα.
image
Ένα άστεγο αγόρι από τη Ρώμη,στην Ιταλία.Το Σπίτι του είναι έξω σε ένα στρώμα. Το αγόρι και η οικογένειά του δεν έχουν έγγραφα ταυτότητας,ετσι ώστε να μην μπορούν να βρούν θέσεις εργασίας. Οι γονείς του δουλευουν καθαρίζοντας παρμπρίζ αυτοκινήτων και κανείς τους δεν έχει πάει σχολείο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

backlink

ΔΕΙΤΕ

wibiya widget

Συνολικες προβολες σελιδας

Logo Design by FlamingText.com
Logo Design by FlamingText.com

page rank

Η λίστα ιστολογίων μου