Τετάρτη 30 Νοεμβρίου 2011

Tα 7 πράγματα που λένε οι γυναίκες και σε κάνουν βαπόρι!


Διαβάστε τα 7 πράγματα που λένε οι γυναίκες και εκνευρίζουν απίστευτα τους άντρε

Υπάρχουν 7 πράγματα που λένε οι γυναίκες και εμείς οι άντρες όταν τα ακούμε γινόμαστε θηρία
. Διαβάστε τα και δείτε αν σας θυμίζει κάτι!!!


7.

Ένα πράγμα είναι ότι ο άντρας πρέπει να είναι ψηλότερος...διότι πρέπει να τις προστατεύει. Το ύψος για τις γυναίκες δίνει και ένα κύρος!!!

6.

Θέλουν να περάσεις κατευθείαν τα εμπόδια που υπάρχουν στην σχέση σας. Πχ, μόλις τα φτιάξατε....μετακομίζετε μαζί και μετά από λίγο παντρεύονται. Έχουμε δει πολλές περιπτώσεις ζευγαριών, τα οποία μέσα σε λίγους μήνες, έχουν γνωριστεί...ανταλλάξει βέρες και έχουν χωρίσει!!!

5.

Σύμφωνα με τις γυναίκες, οι άντρες πρέπει να βγάζουν περισσότερα λεφτά από αυτές. Πρέπει να είναι οι οικονομικοί κυρίαρχοι. Και πάλι εδώ μπαίνει το θέμα της προστασίας στην μέση!!

4.

Πάντα στην σχέση οι γυναίκες θέλουν κάτι το πολύπλοκο και όχι απλά πράγματα. Έτσι πολλές φορές γίνονται διάφορα, αφού κάτι τέτοια εμάς τους άντρες μας ζαλίζουν!!

3.

Όταν έχουν περίοδο είναι η χειρότερη μας, αφού ούτε μπορούμε να κάνουμε σεξ, αλλά μας ζαλίζουν και στην πάρλα. Μαρτύριο πραγματικό!!

2.

Οι γυναίκες μας λένε πάντα τι δεν θέλουν. Αυτό που επιθυμούν, δεν πρόκειται τόσο εύκολα να το μάθουμε και θα πρέπει να προσπαθήσουμε πολύ για να το μάθουμε!!

1.

Μπορεί να είμαστε δυνατοί και πολλές φορές ισχυροί, όμως οι γυναίκες θεωρούν ότι είναι απαραίτητες και έχουν αυτές ενα πολύ σημαντικό κομμάτι. Και έχουν και αυτές πολλές αρμοδιότητες!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

backlink

ΔΕΙΤΕ

wibiya widget

Συνολικες προβολες σελιδας

Logo Design by FlamingText.com
Logo Design by FlamingText.com

page rank

Η λίστα ιστολογίων μου