Τετάρτη 7 Δεκεμβρίου 2011

Από πρωταγωνιστές της Disney σε κακά παιδιά


Από πρωταγωνιστές της Disney σε «κακά» παιδιά

Οι σταρ σε μεγάλα μπλεξίματα...
Πολλές φορές έχουμε δει σταρ να μπαινοβγαίνουν στις αίθουσες δικαστηρίων και σε κέντρα αποτοξίνωσης, ένα πρόσφατο παράδειγμα είναι η Lindsay Lohan η οποία ξεκίνησε σε μικρή ηλικία να πρωταγωνιστεί σε ταινίες της Disney.
Η Lindsay Lohan δεν είναι η μοναδική σταρ του Disney που μεγάλωσε και άλλαξε προς το χειρότερο, και άλλα παιδικά πρόσωπά τα οποίο θαύμαζαν τα παιδιά μεγάλωσαν και απέκτησαν κακίες συνήθειες, και μπλεξίματα με τον νόμο.

Δείτε ποιοι είναι οι σταρ και τι έκαναν...
Shia LaBeouf

Το 1999 ο ηθοποιός υπέγραψε με την Disney Channel για την σειρά «Stevens» έτσι μπήκε στην καρδία μικρών και μεγάλων. Τον Ιούλιο του ίδιου έτους, τον συνέλαβαν αστυνομικοί γιατί οδήγησε το αυτοκίνητο του ενώ ήταν υπό την επήρεια αλκοόλ, και του αφαίρεσαν το δίπλωμα για ένα χρόνο. Το 2009 και το 2011 μπλέχτηκε σε καβγά. Τον Φεβρουάριο του 2011 του πέρασαν χειροπέδες γιατί πάλι έμπλεξε σε καβγά.



Lindsay Lohan

Η εικόνα της Lindsay Lohan ως την μικρή και γλυκιά 11χρονη στην ταινία 1998 «The Parent Trap» ανήκει στο παρελθόν. Η ηθοποιός πλέον μπαίνω βγαίνει στα δικαστήρια, μάλιστα το 2006 ακούστηκε ότι έκανε χρήση ναρκωτικών και ότι πήγε σε κέντρο απεξάρτησης.





Britney Spears



Η τραγουδίστρια πρωταγωνίστησε στην σειρά του Disney «Mickey Mouse Club». Στα 25 η ποπ σταρ ξύρισε τα ξανθιά της μαλλιά. Τις επόμενες εβδομάδες άρχισε θεραπεία σε κέντρο αποτοξίνωσης.







Vanessa Hudgens

Η Vanessa απέκτησε πολλούς θαυμαστές με τον ρόλο της ως ντροπαλό κορίτσι στη σειρά «High School Musical» της Disney Channel. Το 2007 όμως βγήκαν στο φως της δημοσιότητας γυμνές φωτογραφίες της ηθοποιού.







Christina Aguilera


Η Christina Aguilera πρωταγωνίστησε στην σειρά «Mickey Mouse Club» . Η ζωή της Aguilera γενικά κυλούσε όμορφα μέχρι που χώρισε με τον σύζυγο της Jordan Bratman, με τον οποίο απέκτησε ένα γιο. Το 2010 απέκτησε νέο σύντροφο, τον Matt Rutler, ένας από τους βοηθούς παραγωγής από την ταινία, «Burlesque». Εκ τότε, άρχισε να καταναλώνει μεγάλες ποσότητες αλκοόλ και να έχει άγρια συμπεριφορά. Τον Μάρτιο του 2011, συνελήφθη με τον Rutler για δημόσια μέθη στο Δυτικό Χόλιγουντ, αλλά αφέθηκε ελεύθερη με εγγύηση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

backlink

ΔΕΙΤΕ

wibiya widget

Συνολικες προβολες σελιδας

Logo Design by FlamingText.com
Logo Design by FlamingText.com

page rank

Η λίστα ιστολογίων μου