Δευτέρα 26 Δεκεμβρίου 2011

Μοναδικό βίντεο από εξωγήινο από τα αρχεία της ρώσικης KGB!!!




 Η πρώην Σοβιετική μυστική υπηρεσία είχε στα αρχεία της ένα τεράστιο αριθμό από βιντεοσκοπήσεις με εξωγήινα όντα τα οποία είχαν αιχμαλωτιστεί στην γη!!! Όχι μόνο από τους Σοβιετικούς αλλά και από άλλες χώρες!!!
Στο βίντεο που ακολουθεί στην αρχή δείχνει από το ατύχημα τους εξωγήινους Ρόζγουελ , οπού έτσι αποδεικνύεται ότι δεν είναι ψέματα η όλη υπόθεση. 
Προς το τέλος του βίντεο δείχνει κάποιους εξωγήινους  να περπατούν σε κάποιο χώρο, έναν εξωγήινο που έχουν αιχμαλωτίσει οι Σοβιετικοί φοράει μια μαύρη φόρμα και έχει κανονική επικοινωνία και συζήτηση με τους ανακριτές του!!!  Στο δεύτερο βίντεο υπάρχουν αποδείξεις που ίσως τις βρείτε σημαντικές που δεν τις αναφέρω εγώ…….
Σήμερα είναι πολλοί αυτοί που υποστηρίζουν ότι αυτός ο εξωγήινος είναι ακόμη ζωντανός σε κάποια υψίστη μυστική βάση των Ρώσων στην Σιβηρία!!! Πολλά από τα βίντεο των Σοβιετικών με αποσπάσματα από νεκροψίες, ανακρίσεις, συλλήψεις, αλλά και πτήσεις ιπτάμενων δίσκων όχι μόνο στην Ρωσία αλλά και από όλο τον κόσμο πουλήθηκαν μετά την διάλυση των Σοβιετικών σε συλλέκτες για πολλές εκατοντάδες χιλιάδες δολάρια!!
Βεβαία το θέμα είναι τι πιστεύει ο καθένας από εμάς, εγώ προσωπικά το βίντεο αυτό το πιστεύω για έναν και μόνο λόγο!!! Η μονάδα μετρήσεις των φιλμ της πρώην Σοβιετικής μυστικής υπηρεσίας σε όλα της τα βίντεο από το 1950 έως και το 1962 ήταν ακριβώς η ίδια. Μιλάω για τα νουμεράκια που τρέχουν στην εικόνα του βίντεο, όπως κοιτάτε την οθόνη σας αριστερά κάτω. Ειδικά εσείς που ίσως  έχετε ξαναδεί βίντεο της KGB εκείνης της εποχής θα δείτε ποσό δίκιο έχω!! Μέχρι την επόμενη φορά να είστε όλοι καλά και να θυμάστε.
Αν δεν πιστεύετε σε κάτι, δεν πάει να πει αυτό το κάτι ότι δεν υπάρχει!!!

http://www.invisiblelycans.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

backlink

ΔΕΙΤΕ

wibiya widget

Συνολικες προβολες σελιδας

Logo Design by FlamingText.com
Logo Design by FlamingText.com

page rank

Η λίστα ιστολογίων μου