Κυριακή 11 Δεκεμβρίου 2011

Γιατί άλλαξε μορφή το YouTube;


Νέο στιλ εμφάνισης

Η Google έκανε πράξη την υπόσχεση της και προχώρησε σε πλήρη ανακαίνιση της δημοφιλούς υπηρεσίας της YouTube που όμοια της δεν έχουμε ξαναδεί στο παρελθόνΤο YouTube λανσάρισε το νέο του στιλ εμφάνισης και παρουσίασης των υποστηριζόμενων videos. Όπως αναφέρεται χαρακτηριστικά και στο επίσημο blog της, η υπηρεσία χωρίζεται πλέον σε τρεις διαφορετικούς τομείς, με πολύ πιο έντονα social networking χαρακτηριστικά, που παραπέμπουν αρκετά στο Facebook. Στόχος είναι να ανέβει κι άλλο ο αριθμός των επισκεπτών, μιας και πλέον πιο πολύ θυμίζει Facebook παρά το παλιό YouTube…




Kανάλια

Σκοπός είναι να θυμίζει κατά κάποιον τρόπο την καλωδιακή τηλεόραση, μιας και έχει στη διάθεσή της πλέον εκατ. κανάλια.Στο αριστερό μέρος του Homepage υπάρχει μια μπάρα αφιερωμένη στα κανάλια. Στην κορυφή της μπάρας βρίσκεται ένα κουμπί “add channels” και πιο κάτω ακολουθούν οι 10 αγαπημένες σας συνδρομές (Subscriptions) και άλλες προτεινόμενες.

Νέα templates

Γίνεται πιο προσωπικό πλέον, μιας και ο χρήστης έχει τη δυνατότητα να επιλέξει ανάμεσα σε τέσσερα διαφορετικά templates.

Νέα μορφή για τα video

Πέρα από τα προτεινόμενα βίντεο, τα οποία εμφανίζονται δεξιά στην κεντρική σελίδα, τα οποία μάλιστα προβάλλονται ανάλογα με τα στατιστικά στοιχεία του κάθε χρήστη, δηλαδή τι είδους βίντεο παρακολουθεί. Επίσης η εικόνα του κάθε βίντεο μεγάλωσε, αλλά δίνεται η δυνατότητα στον κάθε χρήστη να επιλέξει ανάμεσα σε τρία μεγέθη.



himaira

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

backlink

ΔΕΙΤΕ

wibiya widget

Συνολικες προβολες σελιδας

Logo Design by FlamingText.com
Logo Design by FlamingText.com

page rank

Η λίστα ιστολογίων μου