Κυριακή 26 Φεβρουαρίου 2012

Δείτε τα 7 πράγματα που πρέπει να κάνετε για να THN ανάψετε!!




Ξεκινάμε πολύ απλά και πάμε στα πολύπλοκα. Τα βήματα είναι δεδομένα και αυτό που πρέπει να κάνετε, είναι να τα ακολουθήσετε ώστε να έχετε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Μετά δεν θα έχετε να φοβάστε τίποτα.

7. Βοήθα στις δουλειές του σπιτιού
Θα σε ευγνωμονούσε πάρα πολύ η κοπέλα σου άμα την βοήθαγες στις δουλειές της. Ειδικά όταν έχει περάσει μια πολύ δύσκολη μέρα, θα ήταν το καλύτερο και μετά θα έπαιρνες και ανταμοιβή!
6.Μην την πιέσεις καθόλου με τον οργασμό
Είναι σημαντικό να νιώσει άνετα και όχι κάποιο θέμα πίεσης. Έτσι θα καταφέρει να έχει την μέγιστη απόδοση. Το αν τελειώσεις γρηγορότερα δεν είναι πάντα κακό πράγμα και οι γυναίκες το δικαιολογούν, αφού εκείνες δεν μπορούν πάντα να ολοκληρώσουν!
5. Συγκεντρωμένος μόνο σε εκείνη και σε τίποτα άλλο
Αυτό είναι πολύ σημαντικό, αφού πρέπει και εκείνη να νιώσει σαν να είναι βασίλισσα. Άμα σκέφτεσαι κάτι άλλο θα το καταλάβει και το λογικό είναι ότι θα ξενερώσει. Πρέπει πάντα να την προσέχεις και να της δίνεις πολύ σημασία.
4. Τα προκαταρκτικά είναι βασικότατο κομμάτι
Μην το βλέπετε για ένα στάδιο πριν το κυρίως πιάτο. Είναι ιδιαίτερα σημαντικό, αφού πολλές φορές ζευγάρι έχουν έρθει σε οργασμό έτσι. Απολαύστε την στιγμή και αφεθείτε στο πάθος που έχετε μεταξύ σας.
3. Οι στάσεις στο σεξ πρέπει να έχουν λόγο και βέβαια τρόπο!!
 

Εδώ το κόλπο είναι οι στάσεις του σεξ, να είναι αυτές που θα την τρελάνουν και θα την κάνουν να πετάξουν στα ουράνια. Εκεί πρέπει να σταθείτε. Εμείς εδώ σας παρουσιάζουμε τρεις στάσεις που θα σας βοηθήσουμε να έχετε την μέγιστη απόλαυση εσείς και η σύντροφος σας.
Ιεραποστολικό
Η γυναίκα από πάνωDoggy Style
2. Όταν τελειώνεις γρήγορα μην είσαι απότομος
Όταν τελειώνεις γρήγοροτερα θα πρέπει να είσαι ιδιαίτερα απαλός με την κοπέλα σου που δεν θα έχει ολοκληρώσει. Θα πρέπει να της πεις γλυκόλογα και να την βοηθήσεις να πάρει τα πάνω της. Αυτό θα την κάνει να νιώσει πολύ καλά μαζί σου.
1. Το σημείο G έχεις φίλους και πρέπει να τους βρεις
Εδώ είναι το πιο σημαντικό σημείο σαφέστατα. Πρέπει να ανακαλύψεις το σώμα της συντρόφου σου και να τις προσφέρεις απολαύσεις που δεν φαντάζεται. Παίξε και μην αρκεστείς μόνο σε ένα αλλά και πολλά σημεία που μπορούν να της προσφέρουν ευχαρίστηση. Άμα το κάνεις αυτό, θα τρελαθεί μαζί σου και δεν θα ξεκολλάει.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

backlink

ΔΕΙΤΕ

wibiya widget

Συνολικες προβολες σελιδας

Logo Design by FlamingText.com
Logo Design by FlamingText.com

page rank

Η λίστα ιστολογίων μου