Τετάρτη 29 Φεβρουαρίου 2012

Ποιος είναι ο πραγματικός σας εαυτός;





Κάποιοι λένε ότι για να μπορέσει κανείς να ολοκληρωθεί σαν άτομο πρέπει να γνωρίσει τον αληθινό εαυτό του.
Αυτό το τεστ προσωπικότητας, που συνδυάζει την αρχαία σοφία με τις σύγχρονες μεθόδους ανάλυσης, θα σας βοηθήσει να μάθετε περισσότερα για τον εαυτό σας.Ο βασικός τύπος της προσωπικότητάς σας μπορεί να σας βοηθήσει να κατανοήσετε τον τρόπο με τον οποίο λειτουργείτε στη ζωή και αντιδράτε στις σχέσεις σας με τους άλλους ανθρώπους.

Για να εντοπίσετε αυτό που μπορεί να σας λείπει για να αισθανθείτε ολοκληρωμένοι, αφήστε το ένστικτό σας να οδηγήσει το χέρι σας, σχεδιάζοντας ένα δέντρο σε μια κόλλα χαρτί.

Φανταστείτε ότι το δέντρο είναι ο εαυτός σας και σχεδιάστε αυθόρμητα.

Προσθέστε όσες λεπτομέρειες θέλετε και χρησιμοποιήστε όποια χρώματα θέλετε.

Όταν τελειώσετε, θα έχετε μια υποκειμενική εικόνα του εγώ σας, που μπορεί να σας αποκαλύψει πολλά για το ποιοι πραγματικά είστε.



ΔΕΙΤΕ ΤΗ ΣΥΝΟΛΙΚΗ ΕΙΚΟΝΑ ΤΟΥ ΔΕΝΤΡΟΥ

Πρόκειται για ένα απλό σκίτσο; Αυτό δείχνει ότι ίσως βρίσκεστε υπό πίεση στην παρούσα φάση και θα πρέπει να χαλαρώσετε τους ρυθμούς σας. Αν το σχέδιό σας είναι λεπτομερές, μάλλον είστε τελειομανής και θα πρέπει να είστε λιγότερο απαιτητικοί με τον εαυτό σας.


Η ΕΙΚΟΝΑ ΕΙΝΑΙ ΧΡΩΜΑΤΙΣΤΗ;

Αν χρησιμοποιήσατε πολλά χρώματα, μάλλον βρίσκετε τη ζωή σας αρκετά πεζή και χρειάζεστε κάποια πηγή έμπνευσης και δημιουργίας.


ΤΟ ΔΕΝΤΡΟ ΕΧΕΙ ΡΙΖΕΣ;

Αν ναι, τότε είστε ικανοποιημένοι από τις σχέσεις με τους φίλους και τους συγγενείς σας. Αν όχι, ίσως νιώθετε μοναξιά, γι' αυτό βρείτε τρόπους να συσφίξετε τις σχέσεις σας με τα κοντινά σας πρόσωπα.


ΠΩΣ ΖΩΓΡΑΦΙΣΑΤΕ ΤΑ ΚΛΑΔΙΑ;

Αν είναι γυμνά και αραιά, ίσως νιώθετε ότι δεν διασκεδάζετε όσο θα έπρεπε ή νιώθετε ανικανοποίητοι. Τα κλαδιά που εκτείνονται μακριά από τον κορμό δείχνουν μεταφορικά ότι επιθυμείτε να φέρετε ανθρώπους κοντά σας, γι' αυτό αναλογιστείτε ποια είναι τα πρόσωπα που καλύπτουν τις ανάγκες σας και ποιους θα θέλατε να έχετε δίπλα σας.


ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΟΡΜΟΣ;

Ένα λεπτό δέντρο σημαίνει ότι νιώθετε εκτεθειμένοι και πρέπει να βρείτε τρόπους να δυναμώσετε ψυχικά. Αν τα κλαδιά είναι πολύ μεγάλα σε σύγκριση με τον κορμό, ίσως το παρακάνετε με τον ενθουσιασμό σας να καταπιάνεστε με πολλά πράγματα ταυτόχρονα.


ΖΩΓΡΑΦΙΣΑΤΕ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΤΟ ΔΕΝΤΡΟ;

Ένα δέντρο μόνο του στη μέση του πουθενά δείχνει ότι κάπως έτσι βλέπετε τον εαυτό σας στη ζωή. Αν έχετε ζωγραφίσει έδαφος, ή ακόμα ήλιο και ουρανό, αυτό φανερώνει την ανάγκη σας να αντλείτε έμπνευση και δύναμη από καταστάσεις και πρόσωπα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

backlink

ΔΕΙΤΕ

wibiya widget

Συνολικες προβολες σελιδας

Logo Design by FlamingText.com
Logo Design by FlamingText.com

page rank

Η λίστα ιστολογίων μου