Δευτέρα 12 Μαρτίου 2012

Εφαρμογές που ελέγχετε με τον νου !


Η επιστημονική φαντασία λίγο απέχει από την τεχνολογική πραγματικότητα. Κυκλοφορούν δύο εφαρμογές για iPhone, τις οποίες ελέγχετε με τον εγκέφαλό σας.

Και οι δύο έχουν αναπτυχθεί από την εταιρία MindGames. Η W.I.L.D, διαθέσιμη στο iPhone και iPad, στα 4,99 δολάρια, και χρησιμοποιώντας ένα head set που κάνει ένα απλοποιημένο εγκεφαλογράφημα όπως το γνωρίζουμε πολλά χρόνια στα νοσοκομεία, σας προκαλεί να κάνετε διάφορα πράγματα. Να διαμορφώσετε τοπία, να στραβώσετε κουτάλια (call me the Chosen One / Matrix) ή να μετακινήσετε ένα καρότσι.

Η άλλη εφαρμογή της εταιρίας που διατέθηκε το Δεκέμβριο έχει πιο πρακτική χρησιμότητα.Εφαρμογές που ελέγχετε με τον νου. Το παιχνίδι κερδίζεται όταν κατορθώσετε με την ηρεμία σας να κάνετε το εχθρικό πρόσωπο να χαμογελάσει.

(Υποθέτουμε πως και μία φωτογραφία του εργοδότη ή της πεθεράς σας στο iPhone σας που θα τις φωνάζετε και θα της λέτε ότι σκέφτεστε χωρίς συνέπειες, θα είχε επίσης καλό αποτέλεσμα αλλά δεν χρειάζεστε κάποιο ειδικό app γι αυτό.)

Τα headsets που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για τις συγκεκριμένες εφαρμογές, αλλά και άλλες που θα κυκλοφορήσουν προφανώς, μπορούν να είναι το Neurosky MindWave ($99.95) ή το PLX XWave (οι τιμές αρχίζουν από τα 99.99 δολάρια)


www.digitallife.gr

1 σχόλιο:

backlink

ΔΕΙΤΕ

wibiya widget

Συνολικες προβολες σελιδας

Logo Design by FlamingText.com
Logo Design by FlamingText.com

page rank

Η λίστα ιστολογίων μου