Δευτέρα 5 Μαρτίου 2012

Πως να καταλάβεις ότι υποκρίνεται στο...sex !


"

Μάθε πότε τα αχ ,βαχ της είναι αληθινός οργασμός...

και πότε θέτει υποψηφιότητα για oskar ερμηνείας!
1 Μίλα μου βρώμικα(αλλά λίγο)

Βασικά, θα έπρεπε να έχει το μυαλό της αλλού και να μη μπορεί να πει τίποτα πέρα από τα τετριμμένα. Οτιδήποτε άλλο υπερβολικό που παραπέμπει είτε σε πορνοταινία («Σκίσε με στα δυο») είτε σε διάλεξη («είδες πασά μου, πόσο σε αγαπάει το πιτσουνάκι σου…») συνοδευόμενο από βογγητά, κλαυθμούς και οδυρμούς ε, μάλλον δεν είναι αληθινό. Εκτός αν έπεσες σε επαγγελματία της τσόντας (ή ακαδημαϊκό γλωσσολόγο) οπότε θα είναι δύσκολο να ξεχωρίσεις την αλήθεια από την επαγγελματική ευσυνειδησία.




2(Don't)Touch me now!

Το επίμαχο …γυναικείο σημείο (ναι, καλά κατάλαβες) γίνεται πολύ ευαίσθητο αμέσως μετά τον οργασμό. Έτσι, αν πας να την αγγίξεις αμέσως μετά την κορύφωση και δε σου απομακρύνει το χέρι με τη μια, αλλά αντίθετα σε παροτρύνει να συνεχίσεις τις θωπείες, ε, τότε μάλλον ο οργασμός ήταν τζούφιος κι εκείνη περιμένει τον δεύτερο γύρο μπας και ρεφάρει.




3Στην τσίτα!

Τι κάνει ΑΜΕΣΩΣ μετά τον οργασμό; σηκώνεται αμέσως από το κρεβάτι και συνεχίζει με τις υπόλοιπες ασχολίες της; Πάει για ντους και κλειδώνει την πόρτα; Αρχίζει την κρεβατομουρμούρα; Όλα αυτά είναι αντενδείξεις….αυθεντικού οργασμού. Ο λόγος είναι πως η χημική αντίδραση του οργασμού στο σώμα, λόγω έκκρισης ορμονών, προκαλεί προσωρινά υπεραιμία και χαλάρωση των αισθήσεων. Πιο φυσική αντίδραση λοιπόν να ήταν να σε κοιτάζει με απλανές βλέμμα ή να χρειάζεται μερικά λεπτά σιωπής και ακινησίας. Εάν είναι στην τσίτα μετά από έναν ηχηρό, εντυπωσιακό οργασμό άσε τους γείτονες να απορούν με τις επιδόσεις σου και ψάξε να δεις τι της φταίει.




4Η γλώσσα του σώματος(λέει πάντα την αλήθεια)

Ο αληθινός οργασμός δημιουργεί συσπάσεις αλλά και κινήσεις του κορμιού. Μπορεί να ανασηκώσει την πλάτη και τα πόδια της, να τινάζεται, να έχει ανεξέλεγκτες συσπάσεις στη λεκάνη της και να παίρνει διάφορες εκφράσεις στο πρόσωπο που μαρτυρούν την ευχαρίστηση. Το σίγουρο είναι ότι οι ρόγες της θα σκληρύνουν. Έχει αποδειχθεί ότι υπάρχουν 95% πιθανότητες αν οι ρόγες της δε σκληρύνουν, να μην έχει οργασμό. (Δες επίσης αν ο λαιμός και τα μάγουλά της έχουν κοκκινίσει.) Διάβασε σωστά τα σημάδια του κορμιού λοιπόν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

backlink

ΔΕΙΤΕ

wibiya widget

Συνολικες προβολες σελιδας

Logo Design by FlamingText.com
Logo Design by FlamingText.com

page rank

Η λίστα ιστολογίων μου