Κυριακή 30 Σεπτεμβρίου 2012

Πως να φτιάξουμε ένα iTunes store account δωρεάν #2#



Με τη δημιουργία δωρεάν λογαριασμού στο iTunes Store (δηλαδή χωρίς να δώσουμε τα στοιχεία της πιστωτικής μας κάρτας) μπορούμε να κατεβάζουμε απο το iTunes store ΜΟΝΟ οτι είναι δωρεάν. (Αυτονόητο νομίζω..) Αυτό σημαίνει, τις δωρεάν εφαρμογές, μουσική, podcasts κλπ. Ας δούμε πως να ανοίξουμε το Acount!

1. Ανοίγουμε το iTunes, και επιλέγουμε απο αριστερά το iTunes Store, το οποίο θα μας εμφανίσει την πρώτη σελίδα του iTunes Store. Ψάχνουμε την κατηγορία Top Free Apps, και επιλέγουμε μια οποιαδήποτε εφαρμογή. (Είναι σημαντικό να ακολουθήσουμε αυτή τη διαδικασία, θα δούμε παρακάτω το λόγο.)



2. Κάνουμε κλικ σε οποιαδήποτε free εφαρμογή, (στο παράδειγμά μας το skype), και μας ανοίγει τη σελίδα της εφαρμογής, όπου πατάμε το κουμπί "GET APP".




3. Εμφανίζεται ένα παράθυρο που μας ζητάει να κάνουμε login. Επιλέγουμε "Create new account".



4. Στην σελίδα που ανοίγει πατάμε Continue, και στη συνεχεια εμφανίζονται οι όροι χρήσης. Μαρκάρουμε την αποδοχή των όρων, και πατάμε παλι Continue.




5. Στην επόμενη σελίδα θα μας ζητήσει e-mail, και να επιλέξουμε έναν κωδικό, μια ερώτηση ασφαλείας σε περίπτωση που ξεχάσουμε τον κωδικό, και ημερομηνία γέννησης. Πρέπει να δώσουμε ΑΛΗΘΙΝΗ διευθυνση e-mail, γιατί θα δεχτούμε confirmation mail.



6. Στην επόμενη σελίδα πρέπει να δώσουμε μια μέθοδο πληρωμής. Εδώ είναι ο λόγος που στο πρώτο βήμα ξεκινήσαμε επιλέγοντας μια free εφαρμογή. Έχει εμφανιστεί η επιλογή "None". Αν φτάσατε σ'αυτό το σημείο πατώντας το κουμπί "Sign in" πάνω δεξιά στο πρώτο βήμα, ή έχοντας επιλέξει κάποια άλλη εφαρμογή, μουσική κλπ που δεν είναι free, η επιλογή αυτή δεν θα υπάρχει! (Και εκεί είναι που κολλάνε και οι περισσότεροι που πάνε να ανοίξουν λογαριαμό, και βλέποντας πιστωτική μόνο, το αφήνουν). Επιλέγουμε λοιπόν το "None", και συμπληρώνουμε τα στοιχεία μας στη φόρμα. Μετά πατάμε Continue.


7. Αυτό ήταν! Θα δεχτούμε ένα confirmation mail, και πατώντας το link που θα μας δίνει, ο λογαριασμός μας θα έχει πλέον ενεργοποιηθεί.





Αν και όπως είπα στην αρχή, περιοριζόμαστε μόνο σε ό,τι είναι free, παρ'όλα αυτά υπάρχει πολύ υλικό που μπορείτε να βρείτε, και απο μουσική, και απο εφαρμογές, αλλα και πολλά podcasts που πλέον μπορείτε να κάνετε subscribe. Enjoy!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

backlink

ΔΕΙΤΕ

wibiya widget

Συνολικες προβολες σελιδας

Logo Design by FlamingText.com
Logo Design by FlamingText.com

page rank

Η λίστα ιστολογίων μου