Ξαναχτύπησε...
Η Παγκόσμια Ημέρα Μπριζόλας και Πεολειχίας ξεκίνησε το 2002, με πρωτοβουλία του ραδιοφωνικού παραγωγού Τομ Μπέρτσι του σταθμού 103.7FNX, που εδρεύει στο Ρόουντ Άιλαντ των ΗΠΑ και γνωρίζει διάδοση μέσω Ίντερνετ.
| |||
Σημαντική Ανακοίνωση αναφορικά με την ΠΑΥΣΗ ΠΑΡΟΧΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ του ricardo.gr | |||
Γιατί ένας άντρας πρέπει να παντρευτεί μια χωρισμένη-μητέρα
Το θέμα είναι πολύ απλό. Πάντα θα θέλαμε να είχαμε προβλέψει το μέλλον μας και να πορευτούμε ανάλογα με αυτό. Είναι όμως ελάχιστες οι φορές που μπορούμε να το κάνουμε.
Στις σχέσεις μας δεν μπορούμε να προβλέψουμε τίποτα. Ούτε πώς θα είμαστε εμείς μετά από δέκα χρόνια, ούτε πώς θα είναι ο/η σύντροφός μας, ούτε τις ανάγκες μας, ούτε τις ανοχές μας, ούτε τα ίδια μας τα μυαλά.
Είναι όμως κάτι που δεν χρειάζεται καμία πρόβλεψη. Το θέμα γυναίκα-μητέρα-παιδί!
Ένας πολύ καλός τρόπος να διδάξεις την έννοια του ατέρμονος (προγραμματιστικού) βρόγχου.
Σκηνή 1η: Παίρνει ο πορνόγερος την γραμματέα του τηλέφωνο. Έλα μωρό μου κανόνισα ένα "επαγγελματικό" ταξίδι για τους δυο μας στο Παρίσι για μία εβδομάδα.
Σκηνή 2η: Παίρνει η γραμματέας τον άντρα της. Έλα αγάπη μου θα χρειαστεί να λείψω για μια εβδομάδα από το σπίτι. Πρέπει να πάω σε ένα επαγγελματικό ταξίδι.
Μια ηλικιωμένη κυρία, καλοστεκούμενη, μπαίνει σ' ένα φαρμακείο.
- Καλημέρα σας κύριε, έχετε ασπιρίνες;
- Ναι, χωρίς αμφιβολία.
- Έχετε παυσίπονα ;
- Βεβαίως. Κανένα πρόβλημα.
- Έχετε αντιρρευματικά;
Heaven on Earth truly exists, and it is in Hellas, which is the correct name of Greece. All kind of nature, mountains, forests, rivers, islands, beaches, castles, lakes, seas, rocks, volcanoes, all different, all great !Here are only a few of the thousands of photos (*from the Hellenic word "photografia") that we could show you if we had enough space!Hellas means the place of light! And that's why: Ο Παράδεισος επί της Γης πραγματικά υπάρχει και βρίσκεται φυσικά στην Ελλάδα. Όλα τα είδη φύσης, βουνά, δάση, ποτάμια, νησιά, παραλίες, πέτρες, ηφαίστεια, θάλασσες! Όλα διαφορετικά, όλα υπέροχα!Εδώ είναι μερικές φωτογραφίες από τις χιλιάδες που θα μπορούσαμε να βάλουμε αν σήκωνε ο σέρβερ, και αποτελούν ένα μικρό δείγμα για το τι είναι Ελλάδα.Ελλάς, σημαίνει «οι πέτρες του φωτός» και ο λόγος είναι αυτός:
Βρισκόμαστε στη Ρώμη, μια Κυριακή που είναι απαγορευμένη η κυκλοφορία των αυτοκινήτων.Ένα κοριτσάκι κάνει βόλτα στους δρόμους πάνω στο καινούριο του ποδήλατο με τη συνοδεία του μπαμπά του.Δύο καραμπινιέροι πάνω σε άλογο το πλησιάζουν και ο ένας από αυτούς του λέει:
το σώμα μας αναγεννάται κάθε 365 μέρες
![]()
ΓΕΓΟΝΟΣ: ολόκληρο το σώμα σας ξαναδημιουργείται σε λιγότερο από 2 χρόνια – και το 98% σε λιγότερο από ένα χρόνο.
Κάθε κύτταρο στο σώμα σας τελικά πεθαίνει και αντικαθίσταται με νέα κύτταρα. Κάθε μέρα είναι μια νέα ευκαιρία για να οικοδομήσουμε ένα νέο σώμα!
-Μπαμπά, πως ήρθα στον κόσμο?- Γιέ μου, γνώρισα τη μητέρα σου κάνοντας chat στο Internet…Δώσαμε ραντεβού σ´ένα cyber-cafe…Λίγο αργότερα, μέσα στις τουαλέτες, κάναμε μια σύνδεση στο ίδιο δίκτυο…Η μαμά έκανε μερικά downloads με το memory stick του μπαμπά, αλλά πριν ο μπαμπάς προλάβει να κάνει upload…αντιληφθήκαμε ότι δεν είχαμε εγκαταστήσει ένα firewall και πλέον ήταν αργά για delete ή cancel…κι έτσι, 9 μήνες αργότερα, βρεθήκαμε με ιό !!!
Κατά καιρούς αποκαλύπτονται από τα μέσα μαζική ενημέρωσης, «έξυπνες» τεχνικές που χρησιμοποιεί η βιομηχανία τροφίμων για να «βελτιώσει» τα περιθώρια κέρδους της, συχνά εις βάρος της ποιότητας των τελικών προϊόντω
Στο εν λόγω βίντεο που αποτελεί απόσπασμα από τηλεοπτικό ρεπορτάζ αμερικανικού τηλεοπτικού σταθμού, περιγράφεται μια διαδεδομένη τεχνική επεξεργασίας κρεάτων, κατά την οποία, «ρετάλια» κρεάτων ενώνονται μεταξύ τους, για να πωληθούν σαν πολύ ακριβότερα μέρη του ζώου, όπως για παράδειγμα σαν μοσχαρίσια φιλέτα.
H τρανσγλουταμινάση είναι ένα ένζυμο που στους τεχνολόγους τροφίμων είναι γνωστή σαν «κόλλα κρέατος» και παράγεται από την καλλιέργεια βακτηριδίων ή από το αίμα αγελάδων και χοίρων. Όπως θα δείτε και στο βίντεο, είναι εύκολο -με την χρήση του ενζύμου- υπολείμματα κρεάτων να μετατραπούν σε ενιαία μάζα κρέατος.
Οι τεχνικές αυτές χρησιμοποιούνται για να δημιουργήσουν ακριβά φιλέτα από μοσχαρίσιο, χοιρινό κρέας ενώ φαίνεται ότι πολλά φιλέτα κοτόπουλου αρνιού ή παρασκευάσματα θαλασσινών και ψαριών, έχουν «κατασκευαστεί» με την βοήθεια παρόμοιων ουσιών.
Η χρήση αυτών των πρώτων υλών έχει δύο συνέπειες.