Δευτέρα 25 Ιουλίου 2011

10 ερωτικές συνταγές







Η προσθήκη σκόρδου και τυριού στο κρασί ήταν μια από τις συνταγές των Ελλήνων.


1. Με βάση το σκόρδο έφτιαχναν τη...
σκοροδάλμη  δηλαδή τη σκορδαλιά. Δημοφιλής ήταν και ο μυττωτός, ένας χυλός με χτυπημένα σκόρδα, τυρί, αβγά, λάδι και μέλι.

 2. Ο Καζανόβας έπινε 3 φορές την ημέρα μισό ποτήρι χυμό γκρέιπφρουτ και μήλου με κανέλα, κάθε πρωί έτρωγε 50 ωμά στρείδια και μαζί με την ερωμένη του έπιναν ρόφημα σοκολάτας πριν τη συνεύρεση.

 3. Ο Δον Ζουάν για να πετύχει ήπια ή έντονη διέγερση έπινε αργά και μία ώρα πριν από την επαφή ένα ποτήρι ντοματοχυμό με μισή κουταλιά ψιλοκομμένο βασιλικό.

 4. Οι Aραβες έτρωγαν αρνίσιο κρέας και αμελέτητα, ψάρια, κοκόρια, σπαράγγια, ξηρούς καρπούς και αβγά (ειδικά τα ωμά θεωρούνται ευεργετικά). Επίσης, προσέθεταν στα φαγητά καυτερή πιπεριά, κάρδαμο, σκόρδο, κανέλα και μοσχοκάρυδο.

 5. Στην Ινδία έλιωναν κόκκους μαύρου πιπεριού και αμύγδαλα, τους ανακάτευαν με γάλα και το έπιναν.

 6. Κατά το Perfumed Garden (αρχαίο ερωτικό αραβικό εγχειρίδιο), οι άνδρες για να ανακτήσουν... ζωντάνια πρέπει να πίνουν για τρεις νύχτες ένα ποτήρι πηκτό μέλι με 20 αμύγδαλα και 100 σπόρους κουκουνάρι.

 7. Αιώνες τώρα οι Κινέζοι πιστεύουν ότι η γλυκόριζα εντείνει τον πόθο, ειδικά των γυναικών. Επίσης, στις γυναίκες με χαμηλή διάθεση συνιστάται να πίνουν τρεις φορές την ημέρα ένα αφέψημα από φύλλα, κοτσάνια και ρίζες αγκινάρας.

 8. Τα ψημένα κυδώνια είναι αφροδισιακά και κάλλιστα αντικαθιστούν ένα παχυντικό γλυκό.

 9. Η σοκολάτα θεωρείται αφροδισιακή, αλλά το μυστικό του υπέρτατου πάθους βρίσκεται στο συνδυασμό της με κόκκινο κρασί.

 10. Έχει αποδειχθεί πως η κατανάλωση τροφών πλούσιων σε βιταμίνες Ε (ηλιόσποροι, αμύγδαλα, κουκουνάρια, σπαράγγια, σπανάκι, αβοκάντο) και βιταμίνη Α (κρέας, ψάρι, αβγά, γαλακτοκομικά, καρότα, συκώτι, γλυκοπατάτες, ντομάτες) συμβάλλουν στην παραγωγή σεξουαλικών ορμονών. Την ίδια ιδιότητα έχει και ο ψευδάργυρο5 (στρείδια), που ενισχύει τη σεξουαλική ορμή και την ποσότητα του σπέρματος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

backlink

ΔΕΙΤΕ

wibiya widget

Συνολικες προβολες σελιδας

Logo Design by FlamingText.com
Logo Design by FlamingText.com

page rank

Η λίστα ιστολογίων μου