Τρίτη 26 Ιουλίου 2011

Μην είσαι στο κρεβάτι cool: 5 tips για ηδονή στο φουλ!





Άν θέλεις να αναρριχηθείς στον πίνακα των ερωτικών σκόρερς τότε θα πρέπει να πας για το κάτι παραπάνω. Δε μπορεί να επαφίεσαι στην πεπατημένη. Μπορεί να νιώθεις μεγάλη αυτοπεποίθηση στο κρεβάτι, μπορεί να είσαι προικισμένος απλόχερα από τη μητέρα φύση, αλλά να 'σαι σίγουρος, τα προσόντα σου δεν πρόκειται να σε ανεβάσουν ψηλά στην εκτίμησή της ως αρσενικού. Για να περάσεις τη λεπτή διαχωριστική γραμμή που χωρίζει τους mainstream εραστές από εκείνους της κατηγορίας "αχ κορίτσιααα, μ' έβαλε χτες κάτω και είδα το Δεσπότη Παναγιώτηηηη" χρειάζεται κάτι παραπάνω. 

Υπάρχει πλήθος σεξουαλικών παιχνιδιών τα οποία μπορεί να σε βοηθήσουν κατά την ερωτική πράξη, αλλά και πριν από αυτή, κατά τη διάρκεια των προκαταρτικών. Ως γνωστόν, το ερωτικό παιχνίδι δεν αποτελείται μόνο από συγκεκριμένες πεπατημένες. Θα πρέπει να προσθέσεις λίγη φαντασία ώστε το ερωτικό παιχνίδι να μην καταντήσει βαρετό, ειδικά αν έχεις την ίδια παρτενέρ για πολύ καιρό. Εγώ θα σου προτείνω πέντε μόνο συμβουλές που, θεωρώ, δε θα είχες πρόβλημα να δοκιμάσεις. Τις υπόλοιπες μπορείς να τις ψάξεις μόνος σου στο διαδίκτυο, γιατί εγώ δε θέλω να πάρω καμία περαιτέρω ευθύνη. 



Προσοχή, δαγκώνει…Καταλαβαίνω ότι μπορεί να σου φαίνεται λίγο επιθετικό και άγριο, αλλά στην πραγματικότητα, το δάγκωμα μπορεί να είναι πολύ sex. και διασκεδαστικό, αρκεί να γίνει σωστά. Δε θα της κόψεις μπουκιά από τη σάρκα της, αυτό που θα κάνεις είναι να ανοίξεις το στόμα σου στον ώμο, το γλουτό ή σε όποιο άλλο σημείο σου αρέσει και να το κλείσεις ασκώντας μικρή πίεση. Τα δόντια σου δεν πρέπει ούτε καν να φτάσουν κατά το ήμισυ την κάτω γνάθο. Επίσης, δεν πρέπει να το παρακάνεις. Δυο τρεις φορές σε διαφορετικό σημείο η καθεμιά είναι υπέρ του δέοντος αρκετές. Έτσι, θα δείξεις και το πάθος σου. Μη φοβάσαι, το ερέθισμα θα φτάσει μια χαρά στον εγκέφαλο.

Γρασάρισμα…
Η χρήση λιπαντικών ουσιών στα σεξουαλικά παιχνίδια δεν είναι κάτι νέο, αλλά συνήθως αξιοποιείται ελάχιστα. Τα έλαια δημιουργούν μία ολισθηρή επιφάνεια για τις ερωτοτροπίες σου, κάτι που μερικές φορές αποδεικνύεται καλύτερο από οτιδήποτε άλλο. Τα έλαια θα πρέπει να μυρίζουν ωραία. Έλαια από ylang ylang είναι αφροδισιακά και χαλαρωτικά. Θα πρέπει να είναι απαλό, όπως είναι αυτά με βάση αμύγδαλου. Δεν πρέπει όμως να ακουμπήσετε σε απορροφητική επιφάνεια γιατί το λάδι θα αφαιρείται από πάνω σας και θα πρέπει να πασαλείβεστε συνέχεια. Επίσης, σε περίπτωση που οι λιπαρές ουσίες σε κάνουν και σιχαίνεσαι, υπάρχουν και οι εναλλακτικές κρέμες με βάση το νερό, από γνωστές εταιρίες που πωλούνται ακόμα και στα σούπερ μάρκετ (π.χ Durex). Ωστόσο έχουν δυο βασικά μειονεκτήματα. Πρώτον, δε μυρίζουν ωραία (για την ακρίβεια δε μυρίζουν καθόλου). Δεύτερον, δε δημιουργούν ατμόσφαιρα. Κοινώς, είναι λίγο ξενέρωμα.  

Σκοτσέζικο ντους
Χωρίς νερό όμως… Το να αλλάζεις συνεχώς τη θερμοκρασία του σώματος, προκαλείς διέγερση στα νεύρα. Όταν οι εξωτερικοί παράγοντες παραμένουν σταθεροί, τα νεύρα σου χαλαρώνουν και απευαισθητοποιούνται, καθώς συνηθίζουν στις συνθήκες. Εάν ερεθίσεις τα νεύρα της, αλλάζοντας θερμοκρασία, αυτά παραμένουν ζωντανά και γι’ αυτό αυξάνεται η ένταση του σεξουαλικού παιχνιδιού. Μπορείς να χρησιμοποιήσεις πλήθος υλικών, όπως ζεστή σοκολάτα, ένα παγωμένο ποτήρι κρασί ή, ακόμα κι, ένα παγάκι. Πρόσεχε όμως μη μετατρέψεις την εμπειρία αυτή σε κάτι άβολο. Μη πάθετε κρυοπαγήματα ούτε να σας τρέχουν στη μονάδα αποκατάστασης εγκαυμάτων. Συνέχισε προσεκτικά μέχρι να λάβεις την επιβεβαίωση ότι όλα βαίνουν καλώς. 

Πάρε πόδι
Όχι, δε χρειάζεται να φύγεις. Απλά, όσο παράξενο κι αν σου φαίνεται, θα πρέπει να είσαι προσεκτικός με τα πόδια της, καθώς ορισμένοι άνθρωποι δε θέλουν να ακουμπούν άλλοι τα πόδια τους. Παρόλα αυτά, το να σου γλύφουν ή ρουφούν το πόδι είναι μία σεξουαλική παραξενιά που μπορεί να σου αρέσει. Μπλιαχ, θα μου πεις. Είπαμε, ΜΠΟΡΕΙ να της αρέσει. Κι αν της αρέσει, πίστεψέ με, θα της αρέσει πολύ. Μεταξύ των δακτύλων και της καμάρας βρίσκονται οι πιο ευαίσθητες περιοχές του ποδιού. Ζήτα της να σου το κάνει η ίδια ώστε να ξέρεις ακριβώς την αίσθηση. Τα καθαρά και περιποιημένα πόδια είναι ένα από τα δημοφιλέστερα ερωτικά φετίχι και παίζουν σημαντικό ρόλο για την επιτυχία του σεξουαλικού παιχνιδιού. Επίσης, το γλείψιμο πρέπει να γίνεται αργά. Υπάρχουν κι άνθρωποι που γαργαλιούνται. 

Βάρα στο ψαχνό…
Όχι κυριολεκτικά. Δεν εννοώ να τη σαπίσεις στο ξύλο. Μερικές φορές τα μικρά «μπατσάκια» συνδυασμένα με το δάγκωμα μπορούν να αποδώσουν κάτι καλό. Αλλά αυτά, σε σχέση με το δάγκωμα, μάλλον πονάνε λίγο περισσότερο. Όμως, όταν πρόκειται για χτυπήματα στον πισινό της, τότε να ξέρεις πως μάλλον απολαμβάνει τη στιγμή περισσότερο απ’ όσο μπορείς να φανταστείς. Ακούμπησέ τη πρώτα απαλά σε εκείνο το σημείο κι έπειτα σήκωσε ελαφρά το χέρι σου και χτύπα την. Ακόμα κι ο ήχος μπορεί να την ξετρελάνει. Φρόντισε όμως να μην το παρακάνεις, γιατί μετά θα νιώθει σαν να γυρνάτε πορνοταινία. Όχι ότι είναι κακό βέβαια (διάβασε σχετικό άρθρο προσεχώς). 

menslounge

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

backlink

ΔΕΙΤΕ

wibiya widget

Συνολικες προβολες σελιδας

Logo Design by FlamingText.com
Logo Design by FlamingText.com

page rank

Η λίστα ιστολογίων μου