Πέμπτη 21 Ιουλίου 2011

Συμβουλές για τέλειους γλουτούς


Θεωρούνται μία από τις πιο ερωτογενείς ζώνες στο γυναικείο σώμα και σίγουρα σημείο όπου επικεντρώνεται το βλέμμα των ανδρών. Το γαλλικόMarie Claire δίνει λύσεις για να αποκτήσετε… σφριγηλούς και θελκτικούς γλουτούς.
 Καθημερινή περιποίηση: Βάζοντας σε καθημερινή βάση πρωί και βράδυ τα ειδικά προϊόντα σώματος για αδυνάτισμα και σύσφιγξη, επιτυγχάνετε μια ουσιαστική αναδόμηση του σώματός σας καθώς και την αισθητή βελτίωση της υφής της επιδερμίδας σας.
Μασάζ: Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μια καλή βούρτσα σώματος ή ένα ειδικό σφουγγάρι και να κάνετε μασάζ στο σημείο των γλουτών. Έτσι, επιτυγχάνεται η καλύτερη κυκλοφορία του αίματος και κάνει τα σκληρά σημεία του δέρματος πιο σφριγηλά, απαλά και ροδαλά.

Στοχευμένες κινήσεις με άθληση: 
Η συχνή και σωστή άσκηση είναι απαραίτητη για σφιχτούς γλουτούς, ώστε να πληρούν τις προδιαγραφές και τα στάνταρ της Τζένιφερ Λοπέζ. Μπορείτε να αρχίστε με ένα ολιγόλεπτο τζόκινγκ για προθέρμανση. Μετά να κάνετε 3 σετ διατάσεων των ποδιών για 20 λεπτά, εναλλάσσοντας τα πόδια σας κάθε φορά ή να κάνετε 3 σετ των 20 λεπτών σε στάση του σκι έχοντας τα πόδια σας προς τα εμπρός. Τέλος, στην ανόρθωση και σύσφιγξη των γλουτών βοηθάει σημαντικά και το σκοινάκι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

backlink

ΔΕΙΤΕ

wibiya widget

Συνολικες προβολες σελιδας

Logo Design by FlamingText.com
Logo Design by FlamingText.com

page rank

Η λίστα ιστολογίων μου