Δευτέρα 19 Σεπτεμβρίου 2011

Οι νέες κυρίαρχες τάσεις στα νυχάκια σου!


Μάθε ποια χρώματα θα σε συγκλονίσουν τη νέα σεζόν!   















Η νέα σεζόν είναι εδώ για να σου θυμίσει ένα και μόνο πράγμα: ότι ήρθε η ώρα να δώσεις καινούργια λαμπερά χρώματα στα νυχάκια σου! Ξέχασε τα φωτεινά καλοκαιρινά χρώματα που σε συγκλόνισαν το καλοκαίρι και ετοιμάσου να υποδεχθείς τη νέα σεζόν και τα νέα συναρπαστικά χρώματα που φέρνει μαζί της! Διάβασε παρακάτω ποιες είναι οι πιο hot τάσεις και εντυπωσίασε με τα τρέντι νυχάκια σου!
Σχήματα: το οβάλ σχήμα είναι και πάλι in! Το οβάλ σχήμα είναι πιο "χαλαρό" και όχι τόσο αυστηρό όσο το τετραγωνισμένο ενώ είναι το σχήμα που είδαμε στα σόου του Karl Lagerfeld. Το βασικό εδώ είναι ότι μπορείς και μόνη σου να δημιουργήσεις το σχήμα στο σπίτι και μην ανησυχείς καθόλου, όλα τα νέα τρεντ στα χρώματα σου ταιριάζουν τέλεια αν έχεις τα νυχάκια σου σε οβάλ σχήμα!

Το απόλυτο χρώμα της σεζόν, είναι μυστηριώδες μπλε από τον Yves Saint Laurent!
Το απόλυτο χρώμα της σεζόν, είναι μυστηριώδες μπλε από τον Yves Saint Laurent!
Σαν αμύγδαλο: το σχήμα-αμύγδαλο είναι ένα ακόμη τρεντ στα σχήματα αρκεί να είναι σε μέτριο μήκος- ούτε πολύ μακριά αλλά ούτε και πολύ κοντά- όπως τα είδαμε στα σόου του Dior και έχουν έντονη "μύτη".
Μήκος, μήκος τον καημό μου: τα κοντά και τετραγωνισμένα είναι διαχρονικά in fashion, όμως φέτος η μόδα στα νύχια σε προκαλεί να τα αφήσεις να μακρύνουν λίγο περισσότερο.
Τα νέα συγκλονιστικά χρώματα: θα λατρέψεις το μπλε! H πιο σκούρα μυστηριώδης εκδοχή του μπλε τη νέα σεζόν θα απογειώσει το στιλ των νυχιών σου όπως το είδαμε στο σόου του Yves Saint Laurent με το όνομα "Moonlight Blue".
Κάντο όπως η Εύα Λονγκόρια και τόλμησε να λανσάρεις νυχάκια σε σχήμα αμυγδάλου σε girlie απόχρωση!
Κάντο όπως η Εύα Λονγκόρια και τόλμησε να λανσάρεις νυχάκια σε σχήμα αμυγδάλου σε girlie απόχρωση!
Η Κλόε Καρντάσιαν λατρεύει το σκούρο χρώμα μανό!
Η Κλόε Καρντάσιαν λατρεύει το σκούρο χρώμα μανό!
 Το απόλυτο χρώμα της σεζόν ήταν, είναι και θα είναι το χρώμα του πάθους όπως μας το παρουσίασε η Lancôme!

Το απόλυτο χρώμα της σεζόν ήταν, είναι και θα είναι το χρώμα του πάθους όπως μας το παρουσίασε η Lancôme!
Το διαχρονικό κόκκινο: το χρώμα του πάθους στα νυχάκια σου επιστρέφει και φέτος όπως κάθε χρόνο τέτοια εποχή, αφού το κόκκινο είναι ένα χρώμα που είναι πάντα in το φθινόπωρο! Σέξι και αισθησιακό, το φετινό τρέντι κόκκινο δεν είναι καθόλου επιθετικό αλλά αντίθετα είναι γλυκό και ρομαντικό στις αποχρώσεις του κόκκινου τριαντάφυλλου(βαθύ και γεμάτο χρώμα) αλλά και του βατόμουρου. Το κόκκινο χρώμα στα νύχια είναι ιδανικό για κοντά νυχάκια όπως το είδαμε τα σόου της Chanel!
Γκρι: φέτος το γκρι γίνεται ακόμη πιοαπαλό από πέρυσι και με σχεδόν καφέ βάση είναι το χρώμα που θα λατρέψεις αφού ταιριάζει με όλα σου σχεδόν τα ρούχα. Ιδανικό για το γραφείο, τη έξοδο και το ποτό το γκρι όπως το είδαμε στα σόου του Kenzo είναι ένας από τους χρωματικούς πρωταγωνιστές της σεζόν!
Παστέλ λέω και κλαίω: φθινόπωρο χωρίς παστέλ χρώματα γίνεται; Μα φυσικά και όχι! Τα νέα τρέντι παστέλ χρώματα που δε θα αποχωριστείς από τα νυχάκια σου είναι: τα σμαραγδί, κεράσι, καφέ και γκρι όπως τα είδαμε στα σόου του Valentino είναι τα παστέλ χρώματα που θα κυριαρχήσουν φέτος στα νυχάκια σου.
Βάψτα μαύρα, σαν γκοθού: όπως και εσένα σε έχει πιάσει μια μικρή μελαγχολία τώρα που μπήκε το φθινόπωρο έτσι έπιασε και τους διάσημους σχεδιαστές και αποφάσισαν να τα βάψουν μαύρα! Ξέχασε λοιπόν τα ζουμερά και χαρούμενα καλοκαιρινά χρώματα και άρχισε να τα βάφεις μαύρα, καφέ και μπορντό από εδώ και μπρος για να αποπνέεις μυστήριο ενώ είσαι απόλυτα τρέντι! Αν θέλεις να αποπνέει και γλύκα τότε το καφέ της σοκολάτας όπως το είδαμε στα σόου των Dolce & Gabbana είναι με το μέρος σου!
Ροζάκια τριγύρω πολλά, πάρα πολλά: τα φωτεινά νύχια είναι και πάλι in, αφού είναι φρέσκα και flirty και η αλήθεια είναι ότι το ροζ στην girlie του απόχρωση δύσκολα θα βγει εκτός μόδας. Αν το συνδυάσεις με νύχια σε σχήμα σαν αμύγδαλο θα είσαι απόλυτα in τη νέα σεζόν!
Να ζήσει η πέρλα: το περλέ χρώματα επανέρχονται δυναμικά και σε ανανεώνουν! Αν μέχρι τώρα πίστευες ότι τα περλέ χρώματα είναι πασέ τότε φέτος καλείσαι να αναθεωρήσεις! Χρυσό, ασημί, χάλκινα είναι τα χρώματα που θα λατρέψεις φέτος στην πιο περλέ εκδοχή τους όπως τα είδαμε στην Estee Lauder.
Να ζήσει το γκλίτερ: μπορεί να το λατρεύεις ή να το σιχαίνεσαι αφού όταν μιλάμε για γκλίτερ τα συναισθήματα που προκαλεί είναι του ύψους ή του βάθους. Ακόμη και αν ακούς γκλίτερ και αλλάζεις δρόμο φέτος καλείσαι να αναθεωρήσεις τις απόψεις σου αφού δε θα αντισταθείς στο να αναδείξεις τον πιο γκλάμουρ εαυτό σου με την μαγεία και τη λάμψη του γκλίτερ!
Ombre, η τάση που έγινε μανία: η τάση του να βάφεις τα νύχια σου σε 5 διαφορετικές αποχρώσεις μια για κάθε δάχτυλο) με βάση το ίδιο χρώμα αλλά από την πιο ανοιχτόχρωμη μέχρι την πιο σκουρόχρωμη εκδοχή του, η το να χρησιμοποιείς διαφορετικά χρώματα σε κάθε δάχτυλο μας κέρδισε ήδη από την περασμένη σεζόν και συνεχίζει και φέτος να μας κερδίζει χωρίς προηγούμενο!
Επιμέλεια: Ελένη Αναστασάκη
womenonly.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

backlink

ΔΕΙΤΕ

wibiya widget

Συνολικες προβολες σελιδας

Logo Design by FlamingText.com
Logo Design by FlamingText.com

page rank

Η λίστα ιστολογίων μου