Δευτέρα 19 Σεπτεμβρίου 2011

6 ύπουλοι τρόποι που οι φίλοι σε παχαίνουν..











Είναι καλοί, είναι χρυσοί αλλά την προσπάθειά σου να χάσεις κανένα κιλό, δεν λένε να την σεβαστούν. Εσύ μπορεί να μην το καταλαβαίνεις αλλά η δίαιτά σου κινδυνεύει από τα καμώματα των κολλητών. Να πως!
1. Να σε θυμήθηκα και σου έφερα το αγαπημένο σου κέικ:
Πόσες φορές δεν περιμένεις μια κολλητή στο σπίτι για καφέ και σου έρχεται με το αγαπημένο σου κεκάκι στα χέρια, κι εκεί που μπαίνεις στον πειρασμό δεν λες να βγεις. Και δεν φτάνει αυτό, αλλά ο καφές προκύπτει πάντα τελευταία στιγμή και αναγκάζεσαι (σε εισαγωγικά) να ακυρώσεις την επίσκεψη στο γυμναστήριο για να δεις την αγαπημένη φίλη. Το αποτέλεσμα: και την δίαιτα χαλάς, και τη γυμναστική χάνεις και τελικά καταλήγεις με 1000 θερμίδες παραπάνω- άτιμο το κέικ τελικά.
* Τις μέρες που έχεις κανονίσει να πας γυμναστήριο, δεν θα το ακυρώσεις με τίποτα. Σκέψου να είχες ραντεβού με το κομμωτήριο. Θα άφηνες το μαλλί άβαφτο με την άσπρη ρίζα για να δεις την κολλητή; Όχι! Ε, εξίσου σημαντική είναι και το σώμα σου, οπότε δεν δεχόμαστε επισκέψεις τις ημέρες του γυμναστηρίου.
2. Έλα να πιούμε ένα ποτάκι στο μπαρ να πούμε και τα νέα μας:
Φυσικά και θέλεις να ακούσεις τα νέα της κολλητής για την καινούργια δουλειά ή το νέο αίσθημα αλλά στο μπαρ με τα κοκτέιλ να έρχονται βροχή, γίνεται ο πανικός της θερμίδας. Αν μάλιστα εμφανιστείς στο μπαρ νηστική αμέσως μετά τη δουλειά, το πάρτυ δεν θα σταματήσει στα κοκτέιλ αλλά όλο και κάτι θα φάτε και θα το μοιραστείτε στη μέση, τάχα, ένα σουφλέ σοκολάτας δηλαδή.
* Αν πρέπει να βρεθείτε στο μπαρ με τις κολλητές, κατανάλωσε ένα τοστ πριν την έξοδο και απόλαυσε μια λάιτ μπυρίτσα ή ένα ποτήρι λευκό κρασί. Τα κοκτέιλ κοσμοπόλιταν να λείπουν!
3. Προτείνω πρωινό αλά "Sex and the city" (πάει η πρωινή γυμναστική)
Οι τέσσερις κολλητές της αγαπημένης σου σειράς, δημιούργησαν τη μόδα του πρωινού γεύματος
όλες μαζί. Και μπορεί η Κάρι να έτρωγε τον άμπακο το πρωί και να είχε κοιλιακούς πέτρα, αλλά εσύ δεν γίνεται να καταναλώσεις ένα φουλ γεύμα το πρωί εις βάρος της άσκησής σου.
* Ζήτα από τις κολλητές να φορέσουν τα αθλητικά τους και απολαύστε έναν πρωινό περίπατο όλες μαζί!
4. Να βρεθούμε να τσιμπήσουμε κάτι:
Όποτε κοιτάζεις τις κοινές λατρεμένες φωτογραφίες με τις κολλητές, μπροστά σας υπάρχουν μπουκάλια βότκας από τις μπουζουκιερί, μεζεδάκια από ταβέρνες, πιάτα με φαγητό από εστιατόρια, ακόμα και στις καλοκαιρινές φωτογραφίες, ποζάρετε όλο χάρη με παγωτό στο χέρι!
* Τέλος, τα τσιμπούσια. Πάρε τα κορίτσια σου από το χέρι και ξεκινήστε να βγάζετε φωτογραφίες κάνοντας ποδήλατο, πάνω στον διάδρομο του γυμναστήριου, βγάζοντας βόλτα τα σκυλάκια σας. Ακόμα κι αν η έξοδος περιλαμβάνειφαγητό, φροντίστε να μοιράζεστε μια σαλατούλα!
5. Oι κολλητές με τις μοντελικές διαστάσεις:
Στο δρόμο σου, έτυχαν φίλες με ψηλά πόδια, κοιλιά πλάκα και κορμί που θα ζήλευαν και μανεκέν. Εσύ πάλι, ως η πιο αφρατούλα της παρέας ή εκείνη με τον κακό μεταβολισμό που ό,τι τρώει το κάνει λίπος, παλεύεις να μην γίνεις 300 κιλά δίπλα στα κορίτσια αυτά.
* Αντί να αισθάνεσαι μειονεκτικά μπροστά στις αδύνατες κολλητές, κλέψε τα μυστικά τους. Για να διατηρούνται σε φόρμα, κάτι κάνουν. Ακόμα και το ότι το σπίτι της μιας δεν έχει ασανσέρ και μένει στον τρίτο όροφο, μπορεί να εξηγήσει το πόσο στητά είναι τα οπίσθιά της. Κάνε το ίδιο. Δεν θέλει κόπο αλλά τρόπο!
6. Οι κολλητές δεν έκαναν ποτέ δίαιτα:
Μπορεί να έχουν τα κιλά τους, αλλά οι κολλητές σου με πρότυπο την Adele, έχουν αποφασίσει πως πολύ τους αρέσει ο παχουλός εαυτός τους και καθόλου δεν θέλουν να ασχοληθούν με δίαιτες και γυμναστική. Ως εδώ τα πράγματα έχουν καλώς. Το πρόβλημα ξεκινά εφόσον εσύ δεν είσαι πολύ ικανοποιημένη από το σώμα σου και θέλεις να κάνεις και γυμναστική και δίαιτα αλλά οι κολλητές δεν σε αφήνουν να αγιάσεις.
* Δύσκολα θα καταφέρεις να κάνεις το καλύτερο για το σώμα και τον εαυτό σου μαζί με τις κολλητές. Το να κρατάς κρυφή τη δίαιτα ή την προσπάθεια να χάσεις κιλά, δεν πρέπει να αποτελεί επιλογή. Εξήγησε στα κορίτσια πως έχουν τα πράγματα και ζήτα κατανόηση για όσο διάστημα παλεύεις με τα κιλά σου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

backlink

ΔΕΙΤΕ

wibiya widget

Συνολικες προβολες σελιδας

Logo Design by FlamingText.com
Logo Design by FlamingText.com

page rank

Η λίστα ιστολογίων μου