Τετάρτη 26 Σεπτεμβρίου 2012

Tails η πιό αξιόπιστη εφαρμογή για σερφάρετε ανώνυμα





Πρόκειται για ένα ένα live CD που βασίζεται στο Debian με στόχο την παροχή πλήρους ανωνυμίας για το χρήστη, συμπεριλαμβανομένων των web browser, IRC client, ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και άμεσων μηνυμάτων, όλα είναι προ-ρυθμισμένα με γνώμονα την ασφάλεια και την ανώνυμία. Για να επιτευχθεί αυτό, χρησιμοποιεί το δίκτυο Tor και είναι πολύ δύσκολο να εντοπισθεί.


Αφού κατεβάσετε το πρόγραμμα το γράφετε σε ένα CD-DVD και κάνετε Boot από αυτό,  πριν μπείτε στο μενού του προγράμματος θα σας ζητηθεί να βάλετε κάποιο κωδικό επιλέξτε ένα πολύ ισχυρό και σε λίγο θα έχετε στη διάθεσή σας μία ανώνυμη περιήγηση στο internet. 


Μόλις φορτώσει η εφαρμογή  επιλέξτε More Options  

 Aν είστε χρήστης των windows και σας μπερδεύουν τα μενού του linux μην παραλείψετε κατά τη διαδικασία του login  να τσεκάρετε το Activate Micrososft Windows XP.



Αν θέλετε (είμαι σίγουρος) αντί για CD-DVD να τρέχετε την εφαρμογή μέσα από ένα USB Stick, ακολουθήστε τις οδηγίες όπως φαίνονται στις εικόνες:


Αν επιλέξετε εμφάνιση Debian


Aν επιλέξετε εμφάνιση Windows XP

Πατήστε Clone and Uprade και σε λίγα λεπτά το λειτουργικό θα έχει εγκατασταθεί στο στικάκι σας. Μην ξεχάσετε αν θέλετε να κάνε Βoot από το usb να ρυθμίσετε και την αντίστοιχη επιλογή από και το Βios του υπολογιστή σας.



Επίσημη Ιστοσελίδα :
Λειτουργικό Σύστημα:
Linux

Tails 0.13 The (Amnesic Incognito Live System)

1 σχόλιο:

  1. ΔΟΚΙΜΑΖΟΝΤΑΣ ΤΟ VIRTUAL BOX ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΕΜΠΑΙΝΑ ΜΟΥ ΕΒΓΑΖΕ ΠΑΛΙ ΤΙΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ YES - NO ΓΙΑ ΤΙΣ ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΕΜΠΑΙΝΑ ΜΟΥ ΕΒΓΑΖΕ ΠΑΛΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΗΝ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΙΧΑ ΧΑΣΕΙ ΤΟΥΣ ΦΑΚΕΛΟΥΣ ΠΟΥ ΕΙΧΑ ΦΤΙΑΞΕΙ.ΛΕΣ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΞΕΚΙΝΑΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ.ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΟΝ BROWSER ΕΙΧΕ ΟΛΑ ΤΑ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ADBLOCK,COOKIE MONSTER ΚΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΑΛΛΑ ΑΥΤΑ ΣΕ ΠΡΟΦΥΛΑΣΟΥΝ ΜΟΝΟ ΑΝ ΚΑΝΕΙΣ HACKING ΚΑΙ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ ΧΕΙΡΟΚΙΝΗΤΑ ΑΠΟ ΤΟΝ BROWSER.ΣΕ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ OΠΩΣ HAVIJ KAI C-FORCE ΘΕΣ ΚΑΛΕΣ ΛΙΣΤΕΣ PROXY.ΕΠΙΣΗΣ ΕΙΔΑ ΟΤΙ ΑΡΧΕΙΑ RAR ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΤΑ ΑΝΟΙΞΩ ΣΤΟ LINUX.ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΣΟΥ ΘΑΝΑΣΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

backlink

ΔΕΙΤΕ

wibiya widget

Συνολικες προβολες σελιδας

Logo Design by FlamingText.com
Logo Design by FlamingText.com

page rank

Η λίστα ιστολογίων μου