Δευτέρα 31 Οκτωβρίου 2011

Δίαιτα Για Ζευγάρια… Για Να Χάσετε Μέχρι Και 4 Κιλά Σε Ένα Μήνα



Παχύνατε; Αποφασίσατε με τον σύντροφό σου να αρχίσετε δίαιτα. Η “δίαιτα του ζευγαριού” θα σας απαλλάξει από τα… περιττά κιλά -μέχρι και 4 σε ένα μήνα.
Η συμβίωση παχαίνει…

Σύμφωνα με έρευνα του πανεπιστημίου της Minnesota ο έγγαμος βίος προσθέτει κιλά. Και στους δύο. Άρα καιρός να κάνετε προσπάθεια από κοινού να επανέλθετε στο φυσιολογικό σας βάρος. Ο ένας θα βοηθάει τον άλλον. Κράτα με να σε κρατώ…
“Τα ζευγάρια που αποφασίζουν από κοινού να αλλάξουν διατροφικές συνήθειες και ακολουθούν ένα ισορροπημένο πρόγραμμα διατροφής έχουν καλύτερο αποτέλεσμα σε σχέση με την ατομική προσπάθεια” τονίζει η Κλινική διαιτολόγος διατροφολόγος Βιργινία Παπαεμμανουήλ.

Άλλο εσύ κι άλλο αυτός…
Αυτό ακριβώς που σε εκνευρίζει. Τον παρακολουθείς να καταβροχθίζει ό, τι τραβάει η όρεξή του και δεν παίρνει γραμμάριο. Δυστυχώς, η φύση τον έχει προικίσει διαφορετικά…
Τον ακούς όμως να παραπονιέται για εκείνα τα κιλά που τον “βαραίνουν” τον τελευταίο καιρό. Βάλτον σε πρόγραμμα. Και χωρίς να χρειάζεται να ετοιμάζεις διαφορετικά μενού. Απλά οι ποσότητες θα αλλάζουν. Είπαμε, οι αντρικές και οι γυναικείες ανάγκες διαφέρουν. Εκείνος έχει ανάγκη… περισσότερα!
“Καταναλώνοντας τα ίδια μεσημεριανά και βραδινά γεύματα διαφοροποιώντας μόνο τις ποσότητες τους και ακολουθώντας διαφορετικά ενδιάμεσα σνακ σε μικρό χρονικό διάστημα θα μείνετε και οι δύο έκπληκτοι από το αποτέλεσμα” επισημαίνει η Κλινική Διαιτολόγος Διατροφολόγος Βιργινία Παπαεμμανουήλ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

backlink

ΔΕΙΤΕ

wibiya widget

Συνολικες προβολες σελιδας

Logo Design by FlamingText.com
Logo Design by FlamingText.com

page rank

Η λίστα ιστολογίων μου