Δευτέρα 31 Οκτωβρίου 2011

Πως να αποφύγετε να τρώτε σε Fast Food



Είτε είστε σε προσπάθεια να χάσετε κιλά είτε όχι η διατροφή απο fast food είναι κάτι που πρέπει να αποφεύγει ο κάθες άνθρωπος για λόγους υγείας.
Λόγω του αγχωτικού τρόπου ζωής και του λίγου ελεύθερου χρόνου, η εύκολη λύση του γρήγορου φαγητού είναι μια παγίδα που για να την αποφύγουμε χρειάζονται κάποια απλά και μικρά βήματα.

  1. Τρώτε πάντα πριν φύγετε απο το σπίτι, ειδικά εάν ξέρετε πως θα λείψετε πολύ ώρα.
  2. Παίρνετε μαζί σας υγιεινά σνακ για όταν σας πιάσει πείνα ώστε να αποφύγετε τον πειρασμό να αγοράσετε κάτι. Ένα φρούτο, ενα σάντουίτσ με λαχανικά είναι μια καλύ λύση.
  3. Να έχετε πάντα στο σπίτι υγιεινά σνακ που σας αρέσουν ώστε να μπορείτε να τσιμπήσετε κάτι την ώρα που σας πιάνει πείνα.
  4. Μην κόβετε ποσότητες απο το φαγητό σας, και τρώτε τουλάχιστον ένα καλό γεύμα πλήρες την ημέρα ώστε να μην νιώθετε πείνα.
  5. Μάθετε να μαγειρεύετε. Το μαγείρεμα όταν υπάρχει ελεύθερος χρόνος είναι χρήσιμο και διασκεδαστικό.
  6. Μάθετε πως να φτιάχνεται γρήγορο φαγητό σπίτι σας, με υγιεινά και θρεπτικά συστατικά.
  7. Διαβάστε για τις επιπτώσεις του ανθυγιεινού φαγητού για να συνηδητοποιήσετε τι ακριβώς βάζετε στον οργανισμό σας τρώγοντας έτοιμο φαγητό.
  8. Το γεγονός ότι προσπαθείτε να κόψετε το γρήγορο φαγητό δεν σημαίνει ότι κόβετε και τις τροφές που κάθε άνθρωπος λατρεύει. Τρώτε σε φυσιολογική συχνότητα και ποσότητα πχ κρέας, γλυκά αλλά ετοιμάστε τα σπίτι.
  9. Προσπαθήστε να μείνετε για όσο μεγαλύτερο χρονικό διάστημα εντελώς μακρια απο τα fast food. Οι τροφές που πωλούνται σε τέτοιου είδος μαγαζιά επεριέχουν τεράστιες ποσότητες λίπους και ζάχαρης και η κατανάλωση τους εθίζει κυριολεκτικά τον οργανισμό. 
  10. Εάν μπείτε σε ένα σωστό και υγιεινό τρόπο διατροφής το γρήγορο φαγητό σύντομα δεν θα σας ελκύει. Παρόλα αυτά η κατανάλωση του με μέτρο (δηλαδή σπάνια) και σε μικρές ποσότητες μπορεί να αποτελεί κομμάτι της διατροφής σας χωρίς επιπτώσεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

backlink

ΔΕΙΤΕ

wibiya widget

Συνολικες προβολες σελιδας

Logo Design by FlamingText.com
Logo Design by FlamingText.com

page rank

Η λίστα ιστολογίων μου