Πέμπτη 30 Ιουνίου 2011

Η πιο άχρηστη εφέυρεση για κινητά..




Δεν θα πιστέψετε ποια είναι η χρήση αυτού του αντικειμένου. Πάντως είναι η απόδειξη ότι οι άνθρωποι κατασκευάζουν ηλίθια πράγματα κάποιες φορές!

Τα 10 μεγαλύτερα και καλύτερα άλματα που έγιναν ποτέ!



Πραγαματικά εντυπωσιακό!Είναι το μόνο που μπορούμε να πούμε.

Φυλή νέγρων συναντά λευκό άνθρωπο για πρώτη φορά



Αυτό είναι ένα φοβερό βίντεο που γυρίστηκε το 1976 και δείχνει την εκπληκτική αντίδραση μιας φυλής νέγρων από την Παπούα Νέας Γουινέας, όταν συνάντησαν έναν λευκό άνδρα για πρώτη φορά!



Παρέμβαση εισαγγελέα για τα χημικά


ΑΙΤΗΜΑ ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΩΝ ΚΑΙ ΓΙΑΤΡΩΝ

Την παρέμβαση της προϊσταμένης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών, Ελένης Ράικου, προκάλεσαν οι καταγγελίες του προέδρου του Φαρμακευτικού Συλλόγου Αττικής, σχετικά με τη στάση της αστυνομίας κατά τη διάρκεια των χθεσινών επεισοδίων

Παρέμβαση εισαγγελέα για τα χημικά
Ο κ. Κώστας Λουράντος, και με δηλώσεις του σε τηλεοπτικούς σταθμούς, έχει αναφερθεί στην εκτεταμένη χρήση χημικών ακόμη και στο Μετρό στο Σύνταγμα, καθώς και στην δυσχέρεια που παρουσιάστηκε να παραδοθούν φάρμακα στο ιατρείο που είχε δημιουργηθεί εντός του σταθμού.

Φωτογραφίες την κατάλληλη στιγμή..


Αν είναι ο φωτογράφος στο σωστό μέρος, την κατάλληλη ώρα...

Στο στόμα της αρκούδας! Και μη χειρότερα....



χειροτερα, στομα, xeirotera, stoma
Ζευγάρι συνυπάρχει αρμονικά με μία τεράστια πολική αρκούδα. Η πρώτη επαφή και η υπέροχη καθημερινότητα
Δείτε τις φωτογραφίες και θα καταλάβετε!

Ο Mark Abbot Dumas ζει με τη γυναίκα του στον Καναδά και είναι οι μόνοι άνθρωποι που μπόρεσαν να αναπτύξουν μία τόσο κοντινή σχέση με μία πολική αρκούδα. Το τεράστιο ζώο είναι το κατοικίδιό τους και το μεγαλώνουν από τότε που ήταν μόλις λίγων εβδομάδων.

Πενταδάκτυλο mouse...!








Ένα ποντίκι διαφορετικό από τα αλλά, αφού χρησιμοποιεί και τα πέντε δάχτυλα του χεριού του χρήστη.


Tο νέο gadget που σίγουρα θα εντυπωσιάσει τους φανατικούς της τεχνολογίας είναι το ποντίκι που χρησιμοποιεί και τα πέντε δάχτυλα.

HP TouchPad: Τα πρώτα reviews


To TouchPad της Hewlett Packard αναμένεται αύριο να κυκλοφορήσει στην αγορά και τα πρώτα reviews της συσκευής κάνουν σήμερα την εμφάνισή τους στο διαδίκτυο. Το TouchPad αποτελεί ένα tablet με webOS, 9.7″ oθόνη με ανάλυση 1024×768 και επεξεργαστή Qualcomm Snapdragon dual-core 1.2GHz ενώ διατίθεται σε εκδόσεις των 16GB και 32GB Wi-Fi προς $499 και $599 αντίστοιχα.

Κουτιά μπισκότων κατά παρακολούθησης κινητών



Perierga.gr - Κουτιά μπισκότων κατά παρακολούθησης κινητώνΗ γερμανική χημική εταιρεία Evonik υποχρεώνει τα διευθυντικά στελέχη της να τοποθετούν τα κινητά τηλέφωνά τους μέσα σε ένα κουτί μπισκότων από λευκοσίδηρο όταν συμμετέχουν σε συσκέψεις για «ευαίσθητα» θέματα, για να μην πέσουν θύματα βιομηχανικής κατασκοπείας.

Ακόμα ένα βίντεο που πρέπει να δεί εισαγγελέας



ΣΟΚΑΡΙΣΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ!!
Σοκαριστικό βίντεο με αστυνομικούς των ΜΑΤ να ανοίγουν το κεφάλι ενός "αγανακτισμένου" χωρίς να τους έχει δώσει την παραμικρή αφορμή!

Πάνω από 130 πολίτες και 59 αστυνομκοί τραυματίες από τα χθεσινά επεισόδια


Μεγάλα αναπνευστικά προβλήματα από την εκτεταμένη χρήση δακρυγόνων
Πάνω από 130 πολίτες και 59 αστυνομκοί τραυματίες από τα χθεσινά επεισόδια
Μεταφορά τραυματία στο πρόχειρο ιατρείο πρώτων βοηθειών που λειτουργούσε στο σταθμό Μετρό του Συνταγματος.

Πάνω από 130 πολίτες και τουλάχιστον 59 αστυνομικοί τραυματίστηκαν στις σφοδρές συγκρούσεις που εκτυλίσονταν όλη την ημέρα χθες, Τετάρτη, στο κέντρο της Αθήνας.

Πουλήθηκε το MySpace



Στην εταιρεία Specific Media πουλήθηκε το κοινωνικό δίκτυο MySpace το οποίο όπως φαίνεται δεν άντεξε τον ανταγωνισμό του Facebook.

Το ποσό της πώλησής του δεν αποκαλύφθηκε, αλλά, σύμφωνα με ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες, είναι μόλις 35 εκατ. δολάρια, δηλαδή πολύ κάτω από την αξία αγοράς του.

Τετάρτη 29 Ιουνίου 2011

The Google+ project: A quick look


 Η Google δημοσιοποίησε τη δική της πρόταση για κοινωνική δικτύωση. Παρά τους χαμηλούς τόνους της εταιρείας, στόχος της είναι η κατάκτηση της κορυφής που κατέχει το Facebook.




Καλωσορίσατε στην «κόλαση» της δραχμής



H επιστροφή στη δραχμή αυτόματα θα συνοδευτεί από υποτίμηση τουλάχιστον 50% σε σχέση με το ευρώ, που σημαίνει πρακτικά ισόποση αύξηση στις τιμές των εισαγόμενων προϊόντων



Καλωσορίσατε στην «κόλαση» της δραχμής
Eπιστροφή στη δραχμή; Γιατί όχι, λένε αρκετοί. Tότε ήμασταν καλύτερα, να τελειώνουμε πλέον με το ευρώ, λένε, αναζητώντας μια... «ανώδυνη» λύση την ώρα που τα υφιστάμενα ταμειακά διαθέσιμα της χώρας, φτάνουν δε φτάνουν, για να πληρωθούν μισθοί και συντάξεις. Πόσο όμως πραγματικά ανώδυνη είναι η λύση της επιστροφής στη δραχμή;

To σύννεφο θα βρέξει... λουκέτα


Ο θάνατος του υπολογιστή και τα νέα "χαζά" μηχανάκια
Όλα στο σύννεφο και τίποτα πια στο PC, που μεταμορφώνεται τα τελευταία χρόνια αργά αλλά σταθερά.


Από μια ισχυρή μηχανή που μπορεί να αποτελέσει κέντρο για οποιαδήποτε λειτουργία, αφήνει τα σκήπτρα σε "χαζά" μηχανάκια που είναι άμεσα εξαρτώμενα από το Ιnternet και τρέχουν τις εφαρμογές τους σε κεντρικούς απομακρυσμένους servers.

Μύθοι και αλήθειες που αφορούν τη δίψα.


Μετά από τόσες βροχές φαίνεται ότι το καλοκαίρι ήρθε επιτέλους για να μείνει, ανεβάζοντας το θερμόμετρο σταθερά πάνω από τους 30 βαθμούς Κελσίου. Οι υψηλές θερμοκρασίες και η αποπνιχτική ατμόσφαιρα κάνουν τη δίψα μας αφόρητη και την ανάγκη για ενυδάτωση επιτακτική. Διαβάστε 4 μύθους και 1 αλήθεια για τα ποτά που μας ξεδιψούν.

Τρίτη 28 Ιουνίου 2011

H Sony ανακοίνωσε το νέο της notebook




H Sony ανακοίνωσε το νέο της notebook 
Καλή η συζήτηση για τα tablets και τα smartphones, αλλά ας μην ξεχνάμε και τα τίμια notebooks. Η Sony ανακοίνωσε το νέο 13άρι VAIO Z, το οποίο φιλοδοξεί να αλλάξει το τοπίο στα ultra portable laptops. 

Η HP παρουσίασε το Beats Audio




Η HP παρουσίασε στη χώρα μας τη νέα τεχνολογία Beats Audio η οποία είναι αποκλειστικά διαθέσιμη στα Beats Edition PCs και notebooks της HP και έρχεται με το μότο «μουσική όπως δεν την έχετε ξανακούσει».



Συναγερμός στο Διεθνή Διαστημικό Σταθμό




Προσωρινό καταφύγιο στο σκάφος διαφυγής «Σογιούζ» βρήκαν οι έξι αστροναύτες του ISS, καθώς ο Διεθνής Διαστημικός Σταθμός κινδύνευσε να συγκρουστεί με διαστημικά «σκουπίδια».
Σύμφωνα με ανώνυμη πηγή της ρωσικής διαστημικής υπηρεσίας, που επικαλέστηκε το πρακτορείο Interfax, όταν εντοπίστηκαν τα διαστημικά συντρίμμια ήταν πολύ αργά για να κάνει ελιγμό αποφυγής ο σταθμός.

Κώδικας οδικής κυκλοφορίας..

Εσύ ακολουθεις τον κώδικα?


Δευτέρα 27 Ιουνίου 2011

Η ιστορία του Ντόναλντ Ντακ





Ο Ντόναλντ Ντακ, μία λευκή πάπια με ανθρώπινα χαρακτηριστικά και ρούχα ναύτη, είναι ένας από τους δημοφιλέστερους χαρακτήρες της Walt Disney. Τεμπέλης, άτυχος, γκρινιάρης και γκαφατζής, ζει μαζί με τα τρία ανίψια του, τον Χιούι, τον Ντιούι και τον Λιούι.
«Γεννήθηκε» από το πενάκι του Ντίσνεϊ το 1934 κι έκανε το κινηματογραφικό ντεμπούτο του στις 9 Ιουνίου του ίδιου χρόνου, στην ταινία κινουμένων σχεδίων «Η μικρή σοφή πουλάδα».

Η ιστορία του Μίκυ Μάους





Ανθρωπόμορφο ποντίκι, σύμβολο της Disney και μία από τις πιο αναγνωρίσιμες φιγούρες παγκοσμίως. Δημιουργός του, ο Ουόλτ Ντίσνεϊ, που εμψύχωνε με τη φωνή του τον Μίκυ στα πρώτα του βήματα.

Αρνείται να φορέσει ζώνη ασφαλείας



Μία πολύ ενδιαφέρουσα όσο και αστεία ιστορία φαίνεται να κερδίζει έδαφος στο internet εδώ και μερικές ημέρες.

Ένας άντρας από τις Η.Π.Α., και πιο συγκεκριμένα από την Wichita του Kansas, ονόματι Paul Weigand πήρε μία κλήση από την αστυνομία επειδή δεν φορούσε ζώνη ασφαλείας. Θα πείτε που είναι η ιστορία;

Κυριακή 26 Ιουνίου 2011

Ταξιδιωτικές Συμβουλές : ΤΟ ΝΕΣΕΣΕΡ ΤΩΝ ΔΙΑΚΟΠΩΝ


Διακοπές με άποψη


ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΟΡΓΑΝΩΣΕΤΕ ΕΞΥΠΝΑ

ΤΟ ΝΕΣΕΣΕΡ ΤΩΝ ΔΙΑΚΟΠΩΝ Μην επιλέγετε αυτά που θα πάρετε μαζί σας με τη σκέψη "ίσως το χρειαστώ κι αυτό", αλλά με την σκέψη ότι "δεν θα το χρειαστώ αυτό".
 Πάρτε μαζί σας περισσότερα προϊόντα για τη φροντίδα του δέρματος και περιορίστε τα καλλυντικά σας. Η ξεκούραση και μαύρισμα αρκούν για να αναδείξουν την ομορφιά σας το καλοκαίρι. 

Ταξιδιωτικές Συμβουλές : ΑΝ ΚΑΝΕΤΕ ΚΑΜΠΙΝΓΚ


Κανονίστε νωρίτερα..


ΣΕ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟ ΚΑΜΠΙΝΓΚ
Αν εξαιρέσουμε ότι θα κοιμάστε σε υπνόσακο και όχι σε κρεβάτι, οι διακοπές σε ένα οργανωμένο κάμπινγκ δεν διαφέρουν πολύ από το να κάνετε διακοπές σε ένα ξενοδοχείο με κοινόχρηστο μπάνιο. Τα οργανωμένα κάμπινγκ διαθέτουν τουαλέτες, ντουζιέρες, πλυντήρια, εστιατόριο, αλλά και mini-market, από όπου μπορείτε να κάνετε τις προμήθείες σας. Έτσι, το μόνο που χρειάζεστε για την παραμονή σας σε ένα οργανωμένο κάμπινγκ είναι η σκηνή και τα προσωπικά σας είδη.

Φιδάκι στο YouTube



Ένας χρήστης ανακάλυψε στο YouTube ένα κρυφό στοιχείο στη σελίδα που αποκαλύπτεται μόνο κάτω από συγκεκριμένες συνθήκες κι εμφανίζει ένα κρυμμένο παιχνίδι.
Πρόκειται για το γνωστό σε όλους μας,φιδάκι!!


Τι να την κάνουμε την αρκούδα?(παιχνίδι youtube)!!



ΝΑ ΤΗΝ ΣΚΟΤΩΣΕΙ Ή ΟΧΙ?
ΝΕΟ ΒΙΝΤΕΟ-ΠΑΙΧΝΙΔΙ-ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΣΤΟ YOUTUBE! ΕΣΕΙΣ ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΤΕ ΤΗ ΜΟΙΡΑ ΤΗΣ ΑΡΚΟΥΔΑΣ! ΒΑΖΕΤΕ ΤΟ ΡΗΜΑ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΝΕΙ Smile
Τέλειο !!!!

Μπλούζες που φορτίζουν τα κινητά με τον ήχο



Πρωτότυπες μπλούζες που μπορούν και μετατρέπουν την ηχητική ενέργεια σε ηλεκτρική, παρουσίασε γνωστή εταιρία κινητής τηλεφωνίας.

Ο άνθρωπος με τα περισσότερα πτυχία


Με εννέα διπλώματα στο ενεργητικό του, ο Zhou Baokuan μπορεί να διεκδικήσει σίγουρα τον τίτλο του «πιο έξυπνου ανθρώπου στην Κίνα».
Όταν πρόκειται για την εκπαίδευση, όλοι θέλουν το καλύτερο για τα παιδιά τους, αλλά νομίζω ότι οι γονείς του Zhou Baokuan τον πίεσαν λίγο παραπάνω όταν ήταν παιδί!

ΤΟ ΥΠΕΡΟΠΛΟ «HAARP»


.


Η Τηλεγεωδυναμική Τεχνολογία πλέον είναι πραγματικότητα και η τεχνολογία της εφαρμόζεται για πολλούς σκοπούς και στόχους. Επειδή όμως η τεχνολογία αυτή, αντί να εφαρμοστεί για σκοπούς που στηρίζουν την κοινωνία παγκοσμίως, θα χρησιμοποιηθεί σαν Υπέρ Όπλο, για την καταστροφή της. Διότι η Ρωσία , για να παίξει σοβαρό ρόλο στην ζυγαριά της Γεωπολιτικής Εξέλιξης των συμφερόντων της παγκοσμίως, έκανε δηλώσεις μέσα από τα προεδρικά χείλη, για ένα μυστικό όπλο το οποίο θα αλλάξει την μορφή των πολέμων , έτσι ώστε να ξαναγίνει η Μεγάλη Δύναμης και να μπορεί να ζυγίζεται στην πλάστιγγα της παγκόσμιας πολεμικής αναγνώρισης με τις ΗΠΑ, η οποία έχει το μυστικό πρόγραμμα HAARP , το οποίον διαφημίζεται σαν το υπερόπλο.

η απόλυτη απόδειξη για τους χημικούς ψεκασμούς (Chemtrail)




Τις τελευταίες μέρες έχει γεμίσει ο ουρανός της Αθήνας με χημικές ουρές. Έχουν προηγηθεί οι ψεκασμοί από αεροπλάνα που δεν δίνουν σχέδια πτήσης και είναι ν απορείς γιατί δεν τα γκρεμίζει η Πολεμική μας Αεροπορία. Το γεγονός ότι δεν υποβάλλουν σχέδια πτήσης είναι πληροφόρηση που έχει το "Κουρδιστό Πορτοκάλι" από πρώην υπουργό που έψαξε το θέμα για να πάρει την σχετική απάντηση.
Ποιοι και γιατί μας δολοφονούν; Ποιοι και γιατί μας βομβαρδίζουν με φόβο, αργές αντιδράσεις, πανικό και νέες μοντέρνες ασθένειες;
Γιατί πύκωσαν οι πτήσεις με την εμφάνιση της Τρόικας;

Το sexting εισβάλλει στη ζωή μας


Με SMS και MMS σεξουαλικού περιεχομένου


-«Τι φοράς τώρα;».
- «Αν είσαι καλό παιδί θα σου στείλω ένα MMS που θα σου αρέσει. Αλλά πρώτα θέλω να μου δείξεις κι εσύ κάτι».
- «Τσέκαρε το email σου. Σε περιμένει μια φωτό πολύ καυτή». 


Τα παλιά χρόνια το φλερτ γινόταν στα παρκάκια και στις πλατείες, όταν οι μικροί σχόλαγαν από το σχολείο και οι μεγαλύτεροι από τη δουλειά.

Εργασία στο εργοστάσιο των iPad στην Κίνα; Υπογράψτε πως δεν θα αυτοκτονήσετε...


Στις δέκα έφτασαν, οι αυτοκτονίες εργαζομένων στο εργοστάσιο της Foxconn στην Κίνα, που κατασκευάζει τα iPhone και iPad, καθώς και άλλες ηλεκτρονικές συσκευές και εξαρτήματα των εταιρειών Nokia και Dell computers, αφήνοντας αναπάντητα ερωτήματα για τις συνθήκες εργασίας εκεί. Σε μια προσπάθεια να αποφύγουν νέα άλματα θανάτου στο κενό, προτού εξεταστούν οι συνθήκες που οδηγούν στην αυτοκτονία τους εργαζόμενους του εργοστασίου, οι ιθύνοντες της εταιρίας αποφάσισαν να ζητάνε από τους υπαλλήλους της να δεσμεύονται γραπτώς ότι δεν θα αυτοκτονήσουν.

Θύμα των Hackers το 90% των επιχειρήσεων


Το 90% των επιχειρήσεων έχει πέσει θύμα διαδικτυακής επίθεσης, σύμφωνα με έρευνα της Ponemon Research για λογαριασμό της Juniper Networks.

Πολύ τρέλλα

Δείτε ποiοι σας έχουν διαγράψει απο φίλο τους στο Facebook



Αν βλέπετε τους φίλους σας στο facebook να λιγοστεύουν, αλλά δεν μπορείτε να καταλάβετε ποιός σας διέγραψε, τότε η εφαρμογή Unfriend Finder θα σας είναι πολύ χρήσιμη.

Απίστευες εικόνες


Δείτε την παράδοση που έχουν στο Poznan της Πολωνίας.. Φοβερές εικόνες!! Βίντεο..


«Παρέλασαν 7.500 αληθινοί ήρωες» Special Olympics


Να απλώσουν ένα χέρι στον διπλανό τους και να γκρεμίσουν με τη δύναμη της θέλησης, κλειστές πόρτες και κλειστά μυαλά παρότρυνε η πρόεδρος της Οργανωτικής Επιτροπής κα Γιάννα Δεσποτοπούλου στην ομιλία της στην τελετή έναρξης των Special Olympics. 

Νικητής Greek Idol ο Παναγιώτης( πυροτέχνημα που σκάει..?)


«Δεν έχουμε ανταγωνισμό»


Νικητής Geek Idol 2011 ο Παναγιώτης παρά τις προβλέψεις οτι τελική νικήτρια θα ήταν η Μαλού.
Δεν υπήρχε μεγάλο ενδιαφέρον απο το κοινό.
Αρχικά η Μαλού είχε δήλωσει:

O μικρός τα σπάει! I Hate Myself for Loving You




Πιτσιρίκος που ροκάρει στους ρυθμούς του «Ι hate myself for loving you»,
Δείτε παρακάτω το βίντεο..

Άπλυτος... εδώ και 37 χρόνια



Ένας 65χρονος άνδρας που ζει στην Ινδία αρνείται να πλυθεί εδώ και 37 χρόνια.


Ο κ. Kailash Singh δεν έχει κάνει μπάνιο, ούτε και έχει ξυριστεί από το 1974, λίγο καιρό αφότου παντρεύτηκε.

Εξηγώντας την αντισυμβατική απόφασή του, ο κ. Singh ισχυρίστηκε ότι ένας ιερέας τού εγγυήθηκε ότι θα αποκτήσει έναν πολυβραβευμένο γιο και κληρονόμο, αν ακολουθήσει τις συμβουλές του.

Αν και οι γείτονες κοροϊδεύουν τον γεωργό, ο οποίος, όπως είναι λογικό, μυρίζει πολύ έντονα πλέον, εκείνος προσπαθεί να πείσει τη γυναίκα του για ένα ακόμη παιδί, μέχρι να πετύχει το γιο... Μέχρι τώρα έχουν αποκτήσει μαζί 7 κόρες!

link 

Σάββατο 25 Ιουνίου 2011

Κατηγορίες ανδρών με όρους πληροφορικής...





Κατηγορίες ανδρών με όρους πληροφορικής...


INTERNET: Με αργή και δύσκολη πρόσβαση.
SERVER: Πάντα απασχολημένος όταν τον χρειάζεσαι.
WINDOWS: Ξέρεις ότι δεν λειτουργεί καλά αλλά δεν μπορείς να κάνεις χωρίς αυτόν – εσύ και όλες οι πρώην του.
E-MAIL: Τα 9 στα 10 από αυτά που σου λέει είναι εντελώς άχρηστα.
BACKUP: Πιστεύεις ότι διαθέτει όλα όσα σου χρειάζονται, αλλά την κρίσιμη στιγμή πάντα κάτι λείπει.
SCREENSAVER: Αν και δεν χρησιμεύει σε τίποτα, έχει πλάκα.
MULTIMEDIA: Τα κάνει όλα να φαίνονται όμορφα.
RAM: Μόλις χωρίσετε, ξεχνάει όλα όσα έχετε κάνει μαζί.
HARD-DISK: Θυμάται τα πάντα για πάντα.
MOUSE: Λειτουργεί μόνο με χτύπημα και κακομεταχείριση.



piperies.gr

Τι γίνεται όταν κάποιος προσπαθήσει να εφαρμόσει τους κανόνες του Facebook στην πραγματική ζωή...





Δείτε το βίντεο και αναλογιστείτε αν αξίζει τελικά να σπαταλάτε τόσο χρόνο για την online ζωή σας, μιας και η πραγματική ζωή είναι εντελώς διαφορετική...
backlink

ΔΕΙΤΕ

wibiya widget

Συνολικες προβολες σελιδας

Logo Design by FlamingText.com
Logo Design by FlamingText.com

page rank

Η λίστα ιστολογίων μου